Hé hoi! Ik reageer altijd heel snel terug op jullie mails heb je binnen een paar dagen na versturen van jouw mail nog geen antwoord dan is mijn mail in jullie spambox beland, voor vragen en rechtstreeks contact kan je appen naar (06 24 67 99 23) dan weten we zeker dat we elkaar spreken!


KVfoto maakt gebruik van koekjes. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord,

Familiereportage/gezinsreportage/liefdesreportage

Ik maak graag foto's van jouw gezin of jullie als stel. Met zulke foto kan het leven even stilzetten en bewaren zoals het echt is. Want het leven is het bewaren waard, nietwaar? Ik kan op twee manieren jullie vastleggen: Tijdens een day in your life reportage of tijdens een gewone korte lifestyle fotosessie.Bekijk hier de tarieven.

Bekijk hier meer foto's.

DAY IN YOUR LIFE

Ik ben gek op het alledaagse. Een fotoreportage die laat zien hoe bijzonder alle kleine dingen in het leven zijn. Gewoon gezinnen, die doen wat gezinnen doen, het echte leven weet je wel. Van die slaperige ontbijtjes, bad hairdays voor de hele familie en wandelen naar school, lievelingsboekjes voorlezen. Lekker samen hangen op de bankt, gek doen en stoeien in de achtertuin. Van die rommelige keukens en besmeurde eetgezichtjes. Perfect!  Ik kom vanaf 1,5 uur aaneengesloten fotograferen in jullie huis en directe omgeving. Maar ook als je met z'n twee gezellig in een hutje op de hei verblijft en voor elkaar een ontbijtje maakt, gaat wandelen (met de hond), lekker samen een biertje drinkt voor de open haard en marshmallows eet bij het vuur buiten. Je kent het wel op de fiets naar je favoriete tentje om een donut te nuttigen. Ja al die herinneringen zijn waardevoller dan we ons vaak realiseren. Ik leg heerlijk die dingen vast die op een normale dag voorbijkomen. Je weet wel van die blikken en momentjes waarvan je zegt: 'Oh ja weet je nog!' 

LIFESTYLE FOTOSESSIE  

Een 'gewone' lifestyle fotosessie duurt standaard ongeveer 1 uur. Tijdens zo'n fotosessie stuur ik jullie aan waar nodig, geef aanwijzingen en maken we zo lekker ontspannen, losse, echte foto's van je gezin of van jullie twee. Absoluut geen kijk naar het vogeltje en lach foto's. Ik laat mij inspireren door jou, de omgeving en het moment.

Lifestyle fotosessies doe ik op een mooie buitenlocatie zoals naaldbossen, zandvlaktes maar ook in de stad, op de kermis en bij jullie thuis. Eigenlijk kan het overal wel! Voor jullie baby kom ik gewoon lekker aan huis, waar je alles bij de hand hebt.  Wil je zowel je zwangerschap als een gezinsfotosessie dan is het van 'Bolle buik naar baby' pakket perfect!

Jullie ontvangen van mij natuurlijk een lijstje met tips voor jullie fotosessie. Voor de tarieven hoef je alleen maar een klein stukje naar beneden te scrollen.

Ik geniet van foto's met een verhaal, een mooi moment. Niet te perfect, geen poespas en met een bult liefde. 

TARIEVEN


TARIEVEN

GEZINSFOTOGRAFIE

DAY IN YOUR LIFE GEZIN

Moment      1,5 uur          €285
Halve dag    3 uur             €485
Hele dag      6 uur             €685

Met luxe minialbum

___

LIFESTYLE GEZIN

Volledige fotosessie
1-2 personen €175
1-6 personen €195

elk extra persoon €10,-
extra nabewerken €70,- p.u.

___

VAN BOLLEBUIK NAAR BABY

Twee volledige fotosessies
Zwangerschap + Gezin     €400 1-6 personen                   

Met luxe minialbum       


___

Dit krijgen jullie

Verhalende of Lifestyle fotografie

Een boel foto's zorgvuldig nabewerkt in kleur en zwart-wit.

Binnen een paar dagen een preview

Tarieven zijn inclusief 30 minuten reistijd

Online galerij, foto's zijn direct downloadbaar

Kleine verlovingsreportage*

20 a 30 minuten 
Check mijn beschikbaarheid