Ik geniet van foto's met een verhaal of een mooi moment. Niet te perfect, geen poespas en met een bult liefde.  

Dat soort foto's maak ik. 

Ik heb een supertof beroep! Ik heb zoveel mensen en families mogen fotograferen en meerdere van mijn foto's zijn bekroond met internationale awards. Supergaaf!

Ik fotografeer zowel op lifestyle als documentaire wijze. Dat wil zeggen, dat ik naast het vastleggen van momenten op een eerlijke en artistieke manier ook gek ben op het vastleggen van echte momenten. Ik laat mij dan ook altijd inspireren door jullie, de omgeving en het moment. 

Ik werk vol passie en sta op scherp als ik foto's van jullie maak. Ik neem mijn werk dan ook heel serieus omdat ik iemand ben die ernaar streeft om de mooiste foto's te maken. Al zal je tijdens het fotograferen zelf snel merken dat, dat resultaat vaak bereikt word met een hoop gezelligheid en plezier. Je kan mijn stijl dan ook omschrijven als gezellig, lekker los, intiem en relaxed met sfeervolle foto's, die niet te donker, niet te licht en soms artistiek zijn. Alles gewoon heerlijk zoals het is en met een vleugje Karen dus.Yaay! Omg Karen. Ze zijn echt bloedmooi. En dat in die paar minuten! We zijn er super blij mee. Keep doing what you're doing! Ik hou van je composities, van de close-ups tot de wide shots.

D & B

Eenmaal op de voorgestelde, kregen we uitleg wat verder de bedoeling was. ‘soms vraag ik jullie wat te doen of ergens heen te lopen maar verder vergeet maar lekker dat ik er ben’. En zo hebben we een prachtige serie foto’s gemaakt. Het voelde zo ontspannen en natuurlijk dat ik eigenlijk de fotograaf vergat. Daardoor zijn de foto’s erg mooi geworden. Een mooi moment en heerlijke foto’s om op terug te kijken.

T & F

Wij hebben Karen leren kennen via Earlybirds, waarbij ze prachtige foto’s heeft gemaakt van onze tweeling. Onlangs heeft ze foto’s gemaakt van onze hele familie in de natuur. Karen maakt foto’s van het moment, geen geposeerde stijve kiekjes. Wij zijn er erg blij mee! 

Marijke

Geweldige lastminute zwangerschaps-shoot gehad met Karen in de sneeuw! Veel gelachen en het resultaat is echt super! Spontane pure foto's die ik met veel trots kan laten zien. Dankjewel Karen!!

Sabrine
AWARDS

> Gecertificeerd aan de fotoacademie Amsterdam
> Winnaar van diverse wedisson awards
> Top 10 Wedisson fotograaf Nederland
> Top 3 family photo journalist
> Top 25 Internationaal Lifestyle fotograaf 
> Top 25 wedisson fotograaf Internationaal
> Winnaar Diverse diamand Loveshoot awards WPJ
> Top 100 internationaal Familie fotojournalist
> Winnaar van diverse Family Photo Journalism awards
> Genomineerd Top trouwbedrijf 2019/2020
> Winnaar van diverse Artistic wedding Guild awards
> Winnaar van diverse  Lifestyle photography awards


Prijzen vanaf 01-01-2019. | Foto's worden geleverd op groot formaat zonder logo | Bij het boeken geef je automatisch toestemming voor publicatie van de foto's. Als je dit liever niet wilt, zal de prijs verhoogd worden met 20% | Extra nabewerking kost €75,- per uur. | Jullie ontvangen bij boeking tips via de mail|

Check mijn beschikbaarheid