Ik geniet van foto's met een verhaal of een mooi moment. Niet te perfect, geen poespas en met een bult liefde. 

Dat soort foto's maak ik. 

Ik heb een supertof beroep! Ik heb zoveel mensen en families mogen fotograferen en meerdere van mijn foto's zijn bekroond met internationale awards. Supergaaf!

Ik fotografeer zowel op lifestyle als documentaire wijze. Dat wil zeggen, dat ik naast het vastleggen van momenten op een eerlijke en artistieke manier ook gek ben op het vastleggen van echte momenten. Ik laat mij dan ook altijd inspireren door jullie, de omgeving en het moment. 

Ik werk vol passie en sta op scherp als ik foto's van jullie maak. Ik neem mijn werk dan ook heel serieus omdat ik iemand ben die ernaar streeft om de mooiste foto's te maken. Al zal je tijdens het fotograferen zelf snel merken dat, dat resultaat vaak bereikt word met een hoop gezelligheid en plezier. Je kan mijn stijl dan ook omschrijven als gezellig, lekker los, intiem en relaxed met sfeervolle foto's, die niet te donker, niet te licht en soms artistiek zijn. Alles gewoon heerlijk zoals het is en met een vleugje Karen dus.


DAY IN YOUR LIFE

Een dag zoals het er echt aan toe gaat, niets gemaakt of in scene gezet. Geen aanwijzingen maar gewoon doen wat je altijd doet. Ik maak een documentaire van een dag uit jullie leven (gezin, persoon of stel). Ik zet de gewone, normale dingen op de foto, zodat je het leven kunt onthouden en koesteren.


Wauw wauw mijn complimenten voor de super mooie foto's die je hebt gemaakt. Was er gewoon even stil van.

M & K

Wat een toffe foto's Karen, dank! Zo puur! Volgens mij is dat wel kenmerkend voor jouw foto's (en jou als persoon)!

G & V

Ik ben er ZO blij mee! Dankjewel! <3

K & N

Wow Ka, simply wow. Ik sta helemaal stil. Mijn hart zo groot. wowwowwow. Super erg bedankt voor alles <3. De geweldige foto's voor jezelf zijn, voor alle inspiratie

AAWARDS

> Gecertificeerd aan de fotoacademie Amsterdam
> Winnaar van diverse wedisson awards
> Top 10 Wedisson fotograaf Nederland
> Top 25 Internationaal Lifestyle fotograaf 
> Winnaar Diverse diamand Loveshoot awards WPJ
> Top 100 internationaal Familie fotojournalist
> Winnaar van diverse Family Photo Journalism awards
> Genomineerd Top trouwbedrijf 2019/2020
> Winnaar van diverse Artistic wedding Guild awards
> Top 25 wedisson fotograaf Internationaal
> Winnaar van diverse  Lifestyle photography awards


Prijzen vanaf 01-01-2019. | Foto's worden geleverd op groot formaat zonder logo | Bij het boeken geef je automatisch toestemming voor publicatie van de foto's. Als je dit liever niet wilt, zal de prijs verhoogd worden met 20% | Extra nabewerking kost €75,- per uur. | Jullie ontvangen bij boeking tips via de mail|

Check mijn beschikbaarheid