Hé hoi! Ik reageer altijd heel snel terug op jullie mails heb je binnen een paar dagen na versturen van jouw mail nog geen antwoord dan is mijn mail in jullie spambox beland, voor vragen en rechtstreeks contact kan je appen naar (06 24 67 99 23) dan weten we zeker dat we elkaar spreken!


KVfoto maakt gebruik van koekjes. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord,

Ik geniet van foto's met een verhaal, een mooi moment. Niet te perfect, geen poespas en met een bult liefde. 

Dat soort foto's maak ik. 

Ik heb een supertof beroep! Ik heb zoveel mensen en families mogen fotograferen en meerdere van mijn foto's zijn bekroond met internationale awards. Supergaaf!

Ik fotografeer zowel op lifestyle als documentaire wijze. Dat wil zeggen, dat ik naast het vastleggen van momenten op een eerlijke en artistieke manier ook gek ben op het vastleggen van echte momenten. Ik laat mij dan ook altijd inspireren door jullie, de omgeving en het moment. 

Ik werk vol passie en sta op scherp als ik foto's van jullie maak. Ik neem mijn werk dan ook heel serieus omdat ik iemand ben die ernaar streeft om de mooiste foto's te maken. Al zal je tijdens het fotograferen zelf snel merken dat, dat resultaat vaak bereikt word met een hoop gezelligheid en plezier. Je kan mijn stijl dan ook omschrijven als gezellig, lekker los, intiem en relaxed met sfeervolle foto's, die niet te donker, niet te licht en soms artistiek zijn. Alles gewoon heerlijk zoals het is en met een vleugje Karen dus.

Ben je enthousiast? Bekijk dan ook even de impressie van enkele fotosessies, reportages en bruiloften die ik heb mogen fotografen. Ik hoor graag meer over jullie! Stuur een berichtje met vragen of check of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag.


TROUWFOTOGRAFIE

Voor wie het nog niet wist: ik hou van het vastleggen momenten. Van met elkaar trouwende mensen, mensen die elkaar lief hebben. Als familie of als geliefden met ieder z'n unieke karakter. Ik hou van mijn vak, het moment, het licht, de lijnen en de blikken zoeken. Het juiste kader en dan klik, dat is em! 

AANTAL UREN

6 €1120
7 €1270
8 €1420
9 €1570
10 €1720

Elk uur extra kost €150,-

________________________

ALBUMS

Er zijn drie soorten albums en in twee variaties digitaal geprint en handgeplakt.

'T trouwboekkie'
'De Fairtrade'
'De luxe rakker'

Klik hier voor meer info

________________

LIEFDE

50% korting op jullie loveshoot in combinatie met jullie trouwfotografie

________________________

INCLUSIEF

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek 
Een boel foto's, zorgvuldig nabewerkt in kleur en zwart-wit

Preview met gave foto's  Online galerij, foto's zijn direct downloadbaar

Tarieven zijn inclusief 1 uur reistijd
Inclusief verzendkosten 

________________________

ALL IN!

Hele dag aanwezig, inclusief alle reiskosten in Nederland en het trouwalbum 'De luxe rakker' : 25×25 cm of 30x22 cm, met 30 pagina’s. Het album is voorzien van jullie namen in goud en naar wens gouden of witte omlijsting.  All in prijs voor 8 (€1600,-) of 10 uur (€1900,-).


GEZINSFOTOGRAFIE

Ik maak graag foto's van jouw gezin of jullie als stel. Met zulke foto kan het leven even stilzetten en bewaren zoals het echt is. Want het leven is het bewaren waard, nietwaar? Ik kan op twee manieren jullie vastleggen: Tijdens een day in your life reportage of tijdens een gewone korte lifestyle fotosessie. Bekijk hier de tarieven.

DAY IN YOUR LIFE

Moment    1,5 uur €285
Halve dag  3 uur    €485
Hele dag    6 uur   €650

Inclusief klein album
________________________

FOTOSESSIE

Mini                    30 min  €110

Klein                  1 uur   €185

Volledig      1 á 1,5 uur
€220


Maximaal 5 personen; extra personen €10,-pp. extra bewerking 75,-pu

________________________

ALBUM

Klein album
Groot album

________________________

INCLUSIEF

Reportage of lifestyle fotografie

Foto's zorgvuldig nabewerkt

Preview met gave foto's 

Online fotogalerij, foto's zijn direct downloadbaar
________________________


We received the album and we 😍 love it! I even cried when I saw the album, looks amazing! All the photos are so beautiful! The quality of the photos are really great! Thanks so much for your effort to make our wedding album and all the photos! We will sure recommend your work for others too! 

Meyre & Robbert

Eenmaal op de voorgestelde, kregen we uitleg wat verder de bedoeling was. ‘soms vraag ik jullie wat te doen of ergens heen te lopen maar verder vergeet maar lekker dat ik er ben’. En zo hebben we een prachtige serie foto’s gemaakt. Het voelde zo ontspannen en natuurlijk dat ik eigenlijk de fotograaf vergat. Daardoor zijn de foto’s erg mooi geworden. Een mooi moment en heerlijke foto’s om op terug te kijken.

T & F

Prijzen vanaf 01-01-2019. | Prijzen zijn exclusief reiskosten (0,33 per km) tenzij anders vermeld | Foto's worden geleverd op groot formaat zonder logo |Bij het boeken geen je automatisch toestemming voor publicatie van de foto's. Als je dit liever niet wilt, zal de prijs verhoogd worden. | Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.


Check mijn beschikbaarheid