Vragen


Wat is je stijl en werkwijze?

Ik ben gek op natuurlijk licht en werk het liefst op een spontane en relaxte manier. Ik laat me inspireren door jou, de omgeving en het moment en laat je door mijn foto's graag genieten van dat ene specifieke moment. Die prachtige kleine momentjes die ik 'Little Lovely moments' noem. Meer info over mij klik hier

Wat zijn je prijzen?

Ik heb besloten om voor elke fotosessie en trouwreportage een persoonlijke prijs op te maken omdat alles uniek is. Suur gerust een mail, dan krijg je snel antwoord terug! Mailen kan via info@kvfoto.nl of via het formulier onderaan deze pagina.

Hoeveel foto's krijgen we?

Bij een volledige fotosessie zijn dit tussen de 50 en 100. Bij een trouwreportage tussen de 400 en 900 afhankelijk van de duur. Voorzien van alle liefde die ze verdienen. Geloof me, dat zijn er veel!

Wanneer moeten we boeken?

Hoe eerder je contact opneemt hoe meer kans je hebt om een datum af te spreken. Neem ook gerust contact op voor korte termijn afspraken, met geluk kunnen we een afspraak plannen.

Wat is de levertijd?

Dit is afhankelijk van de soort fotosessie en reportage en drukte die per periode varieert. Voor fotosessies hou ik twee tot drie weken aan voor trouwreportages is dit drie tot vier weken aan. De praktijk leert dat jullie de foto's ruim binnen deze periodes ontvangen. De levertijd van de handgemaakte albums is na plaatsing van de bestelling door mij tussen de drie en vijf weken.

In welke regio's ben je beschikbaar?

Overal! Ik ben er graag bij. Zowel in binnen -en buitenland. Dus schroom je niet om mij 'mee' op reis te nemen.

Hoe werkt de betaling?

Eigenlijk heel simpel, boek je een fotosessie en wil je de datum vastzetten dan ontvang je een digitaal factuur via de mail met een eerste bedrag (25% van het totaal bedrag). Doe dit zo snel mogelijk  want zodra deze betaald is staat jouw geplande datum vast en  zal ik geen andere boekingen meer aannemen op dat moment. Tegelijkertijd met jullie preview ontvangen je de rest van de factuur. 

Heb je algemene voorwaarden?

Jazeker het is handig om deze door te lezen. Heel prettig voor jou en mij! De voorwaarden staan zowel onder aan de website gelinkt als in mijn verzonden mails. Daarbij staat in de mail ook alles over jullie privacy (avg)

Vraag je ook reiskosten?

Alle prijzen die op offertes staan zijn inclusief btw en exclusief reiskosten, deze worden apart vermeld. De reiskosten zijn in zones verdeeld: elke 20 km kost €5,-  Bij trouwreportages zijn de reiskosten in Nederland inbegrepen.  Bij trouwen in het buitenland overleggen we natuurlijk samen wat het handigst werkt.Laten we kennismaken.

Stuur me voor meer informatie een berichtje, we kunnen eens afspreken om kennis te maken.