Vragen


Wat is je stijl en werkwijze?

Ik ben gek op natuurlijk licht en werk het liefst op een spontane en relaxte manier. Ik laat me inspireren door jou, de omgeving en het moment en laat je door mijn foto's graag genieten van dat ene specifieke moment. Die prachtige kleine momentjes die ik 'Little Lovely moments' noem. Meer info over mij klik hier

Wat zijn je prijzen?

Ik heb besloten om naast de standaard pakketten voor fotosessies en trouwreportages een persoonlijke offerte op te maken wanneer dit gewenst is. Bij de prijzen van fotosessies zitten maximaal 6 personen in berekend, elk extra persoon kost 10 euro. Stuur gerust een mail, dan krijg je snel antwoord terug! Mailen kan via info@kvfoto.nl 

Hoeveel foto's krijgen we?

Bij een volledige fotosessie zijn dit tussen de 40 en 60. Bij een kleine fotosessie zijn dit er 15. Bij een trouwreportage tussen de 200 en 900 afhankelijk van de duur kunnen het er ook meer zijn en geloof me, dat zijn er veel! Natuurlijk voorzien van alle liefde die ze verdienen.

Het bedrag is anders, hoe kan dat?

Naast de standaard pakketten, kan ik voor iedereen een persoonlijke offerte opmaken. Ook heb ik per jaar een aantal acties op sociale media die in geen vorm gelijk staan aan de normale kosten van een fotosessie of reportage. 

Wat is de levertijd?

Dit is afhankelijk van de soort fotosessie en reportage en drukte die per periode varieert. Voor fotosessies hou ik twee tot drie weken aan voor trouwreportages is dit drie tot vijf weken aan. De praktijk leert dat jullie de foto's ruim binnen deze periodes ontvangen. De levertijd van de handgemaakte albums is na plaatsing van de bestelling door mij tussen de drie en vijf weken.

In welke regio's ben je beschikbaar?

Overal! Ik ben er graag bij. Zowel in binnen -en buitenland. Dus schroom je niet om mij 'mee' op reis te nemen.

Hoe werkt de betaling?

Eigenlijk heel simpel, boek je een fotosessie en wil je de datum vastzetten dan ontvang je een digitaal factuur via de mail met een eerste bedrag (25% van het totaal bedrag). Doe dit zo snel mogelijk  want zodra deze betaald is staat jouw geplande datum vast en  zal ik geen andere boekingen meer aannemen op dat moment. Tegelijkertijd met jullie preview ontvangen je de rest van de factuur. 

Heb je algemene voorwaarden?

Jazeker het is handig om deze door te lezen. Heel prettig voor jou en mij! De voorwaarden staan zowel onder aan de website gelinkt als in mijn verzonden mails. Daarbij staat in de mail ook alles over jullie privacy (avg). Op alle diensten en producten die KVfoto levert, gelden de algemene voorwaarden.

Vraag je ook reiskosten?

In een straal van 100 kilometer rond Leek, zit inbegrepen in de prijs van zowel fotosessies, reportages als bruiloften. Omdat ik op locatie fotografeer, werk ik bij met zones, buiten deze straal van 100 kilometer kost elke 20 kilometer 5 euro.

Wat is een colorsmash?

Poeder fotosessies  (colorsmash) zijn net even anders dan de rest. Ze worden voornamelijk met paarden gedaan maar kunnen uiteraard ook met mensen en honden. Je hebt op locatie een donkere hoge stal/schuur nodig waar je paard in kan staan. Je moet het niet erg vinden dat er overal vrolijke kleurtjes terecht komen en hebt minstens twee personen nodig (1 om het poeder te gooien en 1 om het paard vast te houden). Ik zorg voor een hele hoop zakjes kleurige poeder. De poeder is op basis van maiszetmeel, ook de kleurstoffen zijn terug te vinden in ons eigen eten. Het is dan ook gewoon eetbaar en niet schadelijk (soms kunnen de kleuren in je kleding blijven zitten, soms duurt het even voordat het uit de vacht van je dier verdwijnt). Ben jij of je paard allergisch, boek dan deze fotosessie niet! Het blijft volledig op eigen risico. Ik zal oefen tips meegeven in aanloop naar de fotosessie, maar sommige paarden blijven het eng vinden. Hoe dan ook maken we er wat leuks van!

Staat je vraag er niet tussen? Stuur een berichtje!

-

-