LIFESTYLE


Graag leg ik de momenten in jullie leven vast door het maken van spontane foto's. Iedereen is prachtig. Jij bent prachtig! Mijn taak als fotograaf is om jou op je gemak te laten voelen zodat jij jezelf durft te laten zien. Als je mijn foto's bekijkt zie je spontane en eerlijke foto's van de liefde tussen jullie vast  tijdens de zwangerschap, je gezinnetje en zodra de kleine er is. Ook volg ik jullie graag met mijn camera om zo een unieke reportage van jullie te maken met momenten die op een tijdloze manier zijn vastgelegd. Altijd foto's met het mooiste licht, natuurlijk licht. 


PORTRET
LOVE
SHOOT
BOLLEBUIK
GEZINNETJE
&
VAN BOLLEBUIK NAAR BABYJe kent ze wel van die statische portretten met af en toe een glimlach, ja?Nou, precies dat soort foto's gaan we niet maken! Wanneer je een fotosessie bij mij boekt maken we lekker foto's op een locatie waar jullie blij van worden of bij jullie thuis, heerlijk ongedwongen. 

HIERVOOR KRIJGEN JULLIE:

 • Contact & advies waar nodig.
 • Veel foto's: Alle door mij geselecteerde en zorgvuldig bewerkte hoge resolutie foto's.
 • Incl. btw
 • Binnen een week na de fotosessie een preview.
 • Geleverd via online platvorm en direct te downloaden.
 • Reiskosten tot 15 kilometer vanaf Leek (9351LD) zijn inbegrepen. Daarna zijn de kosten in zones verdeeld elke 15 kilometer kost €5,-.
 • Bij boeking ga je akkoord met de algemene voorwaarden.
 • En tot slot: Een fotografe die met een hele hoop passie jullie prachtig wil vastleggen.

  Eén volledige fotosessie 1 tot 2 personen is €150
  Eén volledige fotosessie 3 tot 5 personen is €170

  Boeken jullie het van bolle buik naar baby pakket (twee fotosessies van €170) dan krijgen jullie het 15x15 album met eigen favoriete foto's cadeau!

Extra optie: Album bij een losse fotosessie & upgradesDAY IN YOUR LIFE


Een 'Day in your life' reportage is een documentaire van een dag uit je leven. Die dagelijkse dingen die maken dat jij, jij bent en dat jullie, jullie zijn. Jullie houden niet van poseren, en willen een unieke gezinsdocumentaire hebben voor nu en voor later.

Tijdens zo'n dag ga je gewoon volledig je eigen gang en ik volg je met de camera. Je poseert niet en ik leg  gedurende 2, 4  of 6 uur vast wat er gebeurt. Jullie gezamenlijke ontbijt, de wandeling met de hond, spelen in de speeltuin, het bos in, kids op bed brengen, misschien heb je wel zin om koekjes te bakken!  Mooie herinneringen voor later, waarbij je later in je album, terug kijkt en zegt:  'oh ja dat deden we altijd en weet je nog die keer, haha die gekke hond van ons ook!' Lijkt het jou ook leuk om je eigen, unieke gezinsdocumentaire te hebben als herinnering?  Ik kom graag bij jullie langs.

Onderstaande uren zijn altijd inclusief:

 • Uitgebreid contact & advies waar nodig
 • Veel foto's: Alle door mij geselecteerde en zorgvuldig bewerkte hoge resolutie foto's
 • Geleverd via online platform en direct te downloaden.
 • Een mooi fotoalbum 20x20, 16 pagina's
 • Binnen een week na de reportage een preview
 • Inclusief de eerste 15 kilometer reiskosten
 • Bij boeking ga je akkoord met de algemene voorwaarden
 • En tot slot: een gezellige fotografe die altijd de gaafste foto's wil maken

Keuze uit de standaard uren zijn 2 uur fotografie (moments in life): 360,-. 4 uur fotografie: 680,-. 6 uur fotografie: (day in your life) 920,-.


Kendra & René

suuper blij met de eerste fotosessie van mijn zwangere buik, kan niet wachten tot de volgende sessie!! Dank Karen, je bent een lieve fotograaf. Iemand die je relaxt door de shoot heen leid

Laura & Dennie

Fantastische bollebuikenshoot gehad! Karen is direct een klik mee en lekker los. Mijn vriend die een beetje camera schuw is komt ook uit zijn schulp en het zijn eigenlijk allemaal Grandioze foto's geworden ! Mooie belichting met de avond zon erg dromerig en romantisch. Verheug mij nu al op de newborn shoot!!

Sabrine

Last minute zwangerschaps-shoot in de sneeuw gehad met Karen. We hebben veel gelachen en de resultaten zijn spontaan en puur! Super resultaat, foto's die ik met veel trots aan anderen laat zien. Dankjewel Karen, dit geeft een super mooie terugblik op deze laatste zwangerschap!

Jeffrey & Denise

Super leuke fotoshoot gehad met Karen! Ze neemt de tijd en staat heel erg open voor eigen inbreng voor foto's.En legt de spontane acties perfect vast!Wij raden Karen zeker aan!!

Vera

Absoluut geen spijt dat we Karen hebben gevraagd om foto's te maken van mijn paard! De foto's zijn zo mooi geworden! Ook de fotoshoot zelf was heel erg gezellig en Karen zorgt er wel voor dat je je op je gemak voelt! ☺️ Zeker een aanrader!!

Peter & Josina

Wat een prachtige foto’s geweldig. Als we een fotograaf nodig hebben dan bellen we jou ik hoop tot snel!

Check mijn beschikbaarheid.