BRUILOFT & LIEFDE


Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Ontzettend leuk dat jullie meer willen weten over mij en mijn fotografie! Ik ga graag met jullie mee op avontuur, wandelen door het bos, proosten op jullie festival bruiloft of mee naar jullie bruiloft in het buitenland. Het is jullie dag alles kan en mag zoals jullie het willen, Ik hoor dan graag over jullie leuke plannen! k laat mij inspireren door jullie, de omgeving en het moment en laat jullie door mijn foto's graag genieten van dat ene specifieke. Die kleine echte momentjes die ik 'little lovely moments' noem. Ik probeer altijd net even wat andere plaatjes te schieten dan je gewend bent en leg met veel passie jullie dag vast!

BRUILOFT 

Yes! Award winnend trouwfotograaf! Zo blij als een kind ben ik. Hoe gaaf is het dat ik dit kan zeggen maar nu willen jullie natuurlijk ook weten wat een reportage kost. Ik kan jullie bruiloft vastleggen vanaf 6 uur fotografie: 1020,-  8 uur fotografie:1310,-   10 uur fotografie: 1600,-

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Dan ga ik graag met jullie mee. Ik denk daarom graag met jullie mee over de reis-en verblijfkosten, zodat het allemaal niet overdreven in de papieren gaat lopen. Bij een Buitenland bruiloft ben ik er bovendien de hele dag voor dezelfde vaste prijzen als in Nederland, dus geen rare verassingen.

HIERVOOR KRIJGEN JULLIE:

  • Professionele en te gekke fotografie door Karen 
  • Kennismakingsgesprek
  • Veel foto's: Alle door mij geselecteerde en zorgvuldig bewerkte hoge resolutie foto's
  • Binnen een week na de bruiloft een preview
  • Binnen 5 weken lever ik alle foto's via een online  privé galerij
  •  fotoalbum 20x20 kaft naar keuze (30 pagina's)
  • Inclusief reiskosten in een straal van 100km rond Leek
  • Bruiloft & loveshoot? PRE of AFTER wedding. Dan krijg je 50% korting


De loveshoot of je nu voorafgaand aan of na jullie bruiloft samen op de foto, gewoon omdat je een smoorverliefd stel bent of al jaren getrouwd bent. De liefde mag altijd gevierd worden en laten we dat vooral doen met gave foto's! Ik leg jullie vast zoals jullie zijn. Geen kijk even naar het vogeltje en cheese geroep, gewoon heerlijke echte momenten.  Ik zal jullie aanwijzingen geven  waar nodig is om zo jullie emoties en liefde voor elkaar voor altijd vast te leggen. Boek je een bruiloft & loveshoot dan krijg je 50% korting!


Esther & Marcel

18-08-2018 was voor ons een prachtige dag. Karen heeft deze dag dan ook bijzonder mooi vastgelegd met oog voor details. De kinderen, familie, huisdieren, paard, pony en natuurlijk wij hebben geweldige foto's gekregen die je echt terugnemen naar het moment! Omdat het gebeurde op een ontspannen manier zie je dit ook terug in de foto's. Echt top Karen!

Kriss & Rudy

Heel erg bedankt dat je ons hebt gefotografeerd & ook bedankt voor de gezelligheid tijdens het maken van de foto's. Ze zijn echt super! Precies zoals we wilden!

Denise & René

Karen heeft de mooiste dag van ons leven vast mogen leggen. Dit heeft ze prachtig gedaan!

Julliemoment trouwambtenaar Ria

Het was heel erg fijn om met Karen samen te werken tijdens een ceremonie. Top fotograaf.!

Inge & Erik

Onlangs hebben mijn vriend en ik een loveshoot gedaan bij Karen. Wanneer je zo'n shoot niet gewend bent is dat natuurlijk erg ongemakkelijk, maar Karen heeft ons er super doorheen geloodst in een ontspannen sfeer. Heel erg blij met de resultaten, heel puur en een prachtige sfeer!

Désirée & Sievert

Ik had altijd al een loveshoot willen doen. Na heel wat zoeken vond ik Karen. Ik besloot onze shoot bij haar te boeken. Hier ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds ontzettend blij mee. Karen heeft een vlotte babbel waardoor je snel op je gemak bent en dan krijg je erg natuurlijke en prachtige foto's! Dankjewel Karen!


Check mijn beschikbaarheid.