0 Product
WINKELMANDJE

Your shopping cart is empty

Verder kijken
SUBTOTAAL: 0


Voor elke ondernemer is het belangrijk gezien te worden, daar help ik graag bij! Door foto's van jou, je product of werkproces te maken die precies aansluiten op jouw bedrijf.  Foto’s zijn heel belangrijk voor jouw bedrijf. In deze wereld waarin steeds minder gelezen wordt, moeten zakelijke foto’s namelijk de aandacht van je publiek trekken! Daarom moet je foto’s gebruiken die passen bij jouw bedrijf en uitstralen wat jij uit wilt stralen. Met mijn zakelijke fotografie maak ik deze foto’s voor je! Ik help namelijk bedrijven verder met foto’s die de beleving van een product of dienst uitstralen! .


Bedrijfsreportage

Elk bedrijf is uniek daarom kijken we wat het beste past bij jouw bedrijf. Het is ontzettend belangrijk om te bespreken wat je wilt uitstralen en welke beelden jij daarvoor nodig hebt. Een bedrijfsreportage kan daarom bestaan uit foto's van het proces, het product, portretten, of de ruimte waarin je werkt.

€200,- excl.

+ Volledige fotosessie
+ Een heleboel foto's
+ In hoge resolutie
+ Zorgvuldig nabewerkt
+ Preview
+ Online geleverd en direct te downloaden


Evenementen in overleg

Neem voor bedrijfsfeesten, jubilea en sportevenementen  contact met mij op voor een vrijblijvende offerte. 

Reiskosten tot 20 km vanaf 9351LD zijn inbegrepen, daarna zijn de reiskosten in zones verdeeld. Elke 20 kilometer kost 5 euro. Alle bedragen zijn inclusief btw. Bij spoedreportages, word het tarief niet verhoogd!  Alle fotosessies zijn bedoelt voor één, twee personen of gezinnen tot 6 personen en altijd één paard en ruiter. Het maximale aantal personen/paarden is er om de kwaliteit te waarborgen, elk extra persoon/paard kost €15,-