KVfoto maakt gebruik van koekjes. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord,

GEZINSFOTOGRAFIE

Ik maak graag foto's van jouw gezin of jullie als stel. Met zulke foto kan het leven
even stilzetten en bewaren zoals het echt is. Want het leven is het bewaren waard, nietwaar?
Ik kan op twee manieren jullie vastleggen: Tijdens een day in your life reportage
of tijdens een gewone korte lifestyle fotosessie.

Bekijk hier de tarieven.

DAY IN YOUR LIFE

Ik ben gek op het alledaagse. Een fotoreportage die laat zien hoe bijzonder alle kleine dingen in het leven zijn. Gewoon gezinnen, die doen wat gezinnen doen, het echte leven weet je wel. Van die slaperige ontbijtjes, bad hairdays voor de hele familie en wandelen naar school, lievelingsboekjes voorlezen. Lekker samen hangen op de bankt, gek doen en stoeien in de achtertuin. Van die rommelige keukens en besmeurde eetgezichtjes. Perfect!  Ik kom vanaf 2,5 uur aaneengesloten fotograferen in jullie huis en directe omgeving.

Maar ook als je met z'n twee gezellig in een hutje op de hei verblijft en voor elkaar een ontbijtje maakt, gaat wandelen (met de hond), lekker samen een biertje drinkt voor de open haard en marshmallows eet bij het vuur buiten. Je kent het wel op de fiets naar je favoriete tentje om een donut te nuttigen. Ja al die herinneringen zijn waardevoller dan we ons vaak realiseren. Ik leg heerlijk die dingen vast die op een normale dag voorbijkomen. Je weet wel van die blikken en momentjes waarvan je zegt: 'Oh ja weet je nog!' 

LIFESTYLE FOTOSESSIE 

Een 'gewone' lifestyle fotosessie duurt 1 uur. Tijdens zo'n fotosessie stuur ik jullie aan waar nodig, geef aanwijzingen en maken we zo lekker ontspannen, losse, echte foto's van je gezin of van jullie twee. Absoluut geen kijk naar het vogeltje en lach foto's. Ik laat mij inspieren door jou, de omgeving en het moment.

Lifestyle fotosessies doe ik op een mooie buitenlocatie zoals naaldbossen, zandvlaktes maar ook in de stad, op de kermis en bij jullie thuis. Eigenlijk kan het overal wel! Voor jullie baby kom ik gewoon lekker aan huis, waar je alles bij de hand hebt.  Wil je zowel je zwangerschap als een gezinsfotosessie dan is het van 'BOLLE BUIK NAAR BABY' pakket perfect!

Mooie foto's gaan jarenlang mee en worden na een aantal jaren oook nog eens een goede herinnering en precies daarom is het goed om je erop voor te bereiden, Kijk hier voor tips voor je fotosessie.

Deze tarieven gelden tot 2020 (daarna komen er nieuwe tarieven online)

 Mijn uitgebreide voorwaarden worden automatisch meegestuurd (link) zodra we mailcontact hebben, wanneer je kvfoto boekt ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Hier even een aantal belangrijke punten. Het is niet mogelijk om een datum vast te zetten zonder boekingsbetaling. Alle getoonde tarieven zijn inclusief btw. Digitale fotobestanden zijn zonder logo en op groot formaat, ik lever alleen bewerkte foto's af, die niet door anderen nabewerkt mogen worden.De foto's van jullie gebruik ik op mijn website, wedstrijden en fora om deze up-to -date te gouden. Als je dat liever niet wilt, laat mij dat voorafgaand aan de reportage/fotosessie weten. De prijs zal met 20% verhoogd worden wanneer je de foto's niet gepubliceerd wilt. Snelle service. Ik probeer foto's binnen 4 weken af te leveren.  
Check mijn beschikbaarheid