Feb 02, 2016
KVFOTO · Texel dat waait zo lekker

Dit weekend verbleven ik en mijn vriend ons op Texel en genoten er van de harde wind, de zee en het strand. Natuurlijk ook de heerlijke warme chocolademelk met slagroom! In de winter is het op Texel er rustig, soms heb je stranden helemaal voor jezelf, heerlijk uitwaaien dus, naast dat we meerdere malen uitwaaiden op het strand bezochten we het nationale park 'Duinen van Texel" en de Sluftervallei. Zowel de digitale als de analoge camera gingen mee! Kijk je mee naar ons weekend?

Ik ben nu eenmaal gek op schapen, en de Texelse schapen komen gerust dichterbij. Soms iets te dichtbij, ja kom nu nog maar eens weg met je auto!


En daar waren we weer, op een ander deel van het strand waar de harde wind prachtige vormen heeft gemaakt in het zand. Dat niet alleen maar er was zoveel stuifzand dat het paaltje hieronder helemaal bedolven is, dat paaltje is wel een meter hoog! Daar moest ik toch even een fotootje van maken en mijn vriend van mij, die bezandstraald werd. In de komende dagen eten en drinken we heerlijk bij de verschillende palen (strandpaviljoens) en drinken we nog wat meer chocolademelk, we maken fijne wandelingen en gaan op de laatste dag naar de Slufter en lopen er richting de zee een heerlijke stevige wandeling, waar je de wandelpaden niet hoeft te volgen tenzij je natte voeten wilt krijgen!


Dit weekend vloog weer veel te snel voorbij, we vonden Texel weer veel te leuk om alweer te vertrekken, maar je weet wat ze zeggen aan leuke dingen komt een einde. Ik kan nu in ieder geval weer naar mijn paardje toe, die ik ook erg heb gemist! Zelf ben al op alle eilanden geweest en blijf terug komen naar de schoonheid van Texel. Ben jij ook zo gek op Texel? Wat is jouw favoriete Wadden eiland en waarom ? Misschien ben je wel net als ik gek op warme choco!LINK COPIED