Hé hoi! Ik reageer altijd heel snel terug op jullie mails heb je binnen een paar dagen na versturen van jouw mail nog geen antwoord dan is mijn mail in jullie spambox beland, voor vragen en rechtstreeks contact kan je appen naar (06 24 67 99 23) dan weten we zeker dat we elkaar spreken!


KVfoto maakt gebruik van koekjes. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord,

May 29, 2019
Review 'Fotofabriek fotoboek'

Ohh digitaal tijdperk wat zijn we gek op je en wat verafschuwen we je. Zoveel mooie foto's door de jaren heen verzameld en alles staat op de pc, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik hoor zoveel mensen zeggen ja ik moet nog steeds de foto's van onze vakantie (lees drie jaar geleden) afdrukken, zonde. De Fotofabriek heeft mij benaderd met de vraag of ik het leuk zou vinden een review te schrijven over één van hun fotoboeken. Jullie kennen mij, natuurlijk vind ik dat leuk! Wat ik er van vind, lees je hier:


HARDCOVER FOTOBOEK 
Uiteraard zijn er vele verschillende opties, harde kaften, zachte kaften, tijdschriftstijl, vlakliggende fotoboeken, fotoboeken met spiraal. Jullie snappen hem, lekker voor ieder wat wils. Ik ben gevraagd voor het hardcover fotoboek een vierkante 21x21 met standaard 24 pagina's. 


KWALITEIT
Ik kies zelf eigenlijk altijd voor matte foto's, hoewel ik glanzende ook erg mooi vind lijd die glans altijd af of je ziet er reflecties in. Uiteraard is dit een heel persoonlijke keuze. Het is dun en vrij normaal papier (nu ben ik inmiddels pvc bladen gewend)
Vooral in de prijscategorie die de fotofabriek hanteert zie ik vaak dat de kleuren niet goed overeenkomen maar ik was aangenaam verrast om te zien dat de kleuren overeenkomen met mijn digitale versies.


SOFTWARE, SERVICE & LEVERING
Je kan je album zowel maken via de online editor als offline software, ik koos voor de online editor, een gestroomlijnde editor waar je helemaal zelf je eigen ontwerp kan maken maar ook kan beginnen met voor ingestelde ontwerpen. voeg je foto's toe en wacht even tot ze geüpload zijn en je kan beginnen, kies door te klikken op de foto's, welke foto('s) je als omslag wilt hebben en ga vervolgens naar indeling. Hier kun je de indeling van de pagina's kiezen en dit raad ik zeker aan, want de indeling zijn erg mooi en in balans. zodra je je indeling gekozen heb, kan je eventueel verder met decoraties en het verfijnen van je indeling.

Op die manier ga je lekker alle bladzijdes bij langs,  heb je meer foto's geen probleem want je kan doorgaan tot 200 pagina's (uiteraard gaat de prijs daarbij wel omhoog). 

De levering is snel, in een kartonnen envelop en er zit een plastic om het album heen. Niets speciaals, gewoon de kleine dingen om de kleine stootjes op de vangen van het verschepen. Het album is helemaal in orde aangekomen.


CONCLUSIE
Dit is een album met gewone bladzijdes, neem altijd een lay-flat ofwel vlakliggend album! Kijk maar naar de foto hieronder, oeps opgevouwen neus. Dat heb je niet met een lay-flat omdat de bladzijdes helemaal plat zijn

Hoewel ik de fotocover te gek vind omdat hij van achter naar voor doorloopt, reflecteert hij enorm en hier word ik zelf niet heel blij van zoals ik eerder al noemde wel zijn de kleuren 'on point' oftewel precies zoals mijn digitale versies. Dat geldt eveneens voor de bladzijdes de kleuren zijn perfect en de foto's scherp. Zeker geen album voor je waardevolle trouwfoto's maar een prima albumpje  om zelf te maken met foto's van je vakanties mits de pagina's lay-flat zijn. nieuwschierig? www.fotofabriek.nl

LINK COPIED
Check mijn beschikbaarheid