Nov 24, 2019
miniblog 24 november 'komt het goed? ALTIJD'


Nog een dikke maand en dan zitten we alweer in 2020. Het is geen geheim dat ik elk jaar doelen heb zowel persoonlijk als voor de zaak. Omdat ik mijn doelen allang behaald had, ben ik Stiekem alweer begonnen met de doelen voor in het nieuwe jaar. Uiteenlopend van op een beurs staan, apparatuur en kennis tot een goeie brandingshoot van mijzelf en oef dat laatste had ik al veel eerder moeten doen!

Ik kan niet wachten om het werk van collega's te bekijken en samen te brainstormen over hoe we het gaan aanpakken. Ben ik een beetje camera schuw? Jazeker. Komt het goed? ALTIJD (zeker met de juiste collega!) Want laten we wel wezen leuk hoor die benen, die overigens niet van mij zijn.. Aan die van mij zitten toch echt wat meer spek en dat zeg ik met een boel liefde voor m'n beide lange stelten, maar je wil toch ook graag die blije bakkes van mij zien, toch? Ik ken maar weinig mensen die niet even willen weten wie d'r foto's komt maken.

Oja wat betreft die persoonlijke doelen.. Dat medisch sporten elke week gaat best aardig, of we er blij van worden absoluut niet haha maar het is wel goed voor mij. Heb zelfs een paar keer weer om mijn paard kunnen rijden, ook heb ik een soort van vrije dag tegenwoordig, soort van.. Als het goed uitkomt. Ik werk stiekem toch nog wel eens op die dag. Oeps. #passie

Ps. niemand heeft het aantal spekkies geraden. Dat geeft niet, iedereen die er het dichtst bij zat doe ik in de lootjespot binnenkort!

LINK COPIED
Check mijn beschikbaarheid