Nov 06, 2019
Mini blog 6 november 'ochtend knuffel, lachen, huilen en op lego's staan'

Ik? Ik ben er om te fotograferen wat jullie meestal doen. Om die kleine momenten vast te leggen waar je later zoveel waarde aan hecht. Het klinkt zo vanzelfsprekend doe maar gewoon wat je altijd doet en waar dit gegeven voor sommigen een schot in de roos is, moeten de meesten van ons even inkomen.
Het is geen geheim dat we allemaal weten hoe belangrijk foto's zijn maar we zijn niet allemaal foto mensen ;) en dat geeft niks, het komt eigenlijk altijd wel goed. Maar omdat het dus niet voor iedereen vanzelfsprekend is, dat op de foto gaan. Is er wat prachtigs, namelijk documentaire fotografie wat je zowel als koppel en gezin kan doen. Bij jonge gezinnen word er steeds vaker gekozen voor een Day of moments in life want:

Er word niet geposeerd en het gaat om de ogenschijnlijke kleine dingen die jullie jullie maken. Het gaat om die kleine momenten die gebeuren zoals het leven gebeurt.

Het bestaat uit ochtend knuffels, lachen, huilen, rommelige keukens, op lego's staan, samen de boodschappen doen, wandelen met de hond een dagje aan zee of op vakantie terwijl je aan het kamperen bent, samen tv kijken en spelletjes doen, de kippenvoeren of gaan paardrijden. Er is geen foute manier om jullie dag te laten documenteren, het is namelijk een dag of moment uit jullie leven.

LINK COPIED
Check mijn beschikbaarheid