Dec 16, 2019
Mini blog 16 december 'de 60+ loveshoots'

40 jaar getrouwd en dat vieren met een loveshoot. That's just beautiful!

Je hoort wel vaker dat een loveshoot meer is voor de jonge generatie en je raad vast al wat ik ga zeggen... Niet waar! Want waarom zou je alleen in je twintiger of dertiger jaren jullie liefde voor elkaar kunnen laten vastleggen?

Vaak geven we een familieshoot cadeau, wat altijd een tof cadeau is want hoevaak krijg je de kans om met z'n allen op de foto te gaan, bijna nooit natuurlijk. Maar denk er ook eens na om je ouders een loveshoot cadeau te geven.

Zo kunnen ze samen een liefde voor elkaar laten vastleggen (je weet wel net als vroeger, even zonder kids. Hahaha). Voor je ouders is het vaak even spannend, want zo normaal was het vroeger niet om een fotosessie te doen, juist daardoor zijn er vaak geen foto's gemaakt van je ouders met hun tweetjes. Bovendien hebben niet alleen jullie ouders maar ook jullie als kids een reeks liefdevolle, grappige en avontuurlijke foto's van jullie ouders.
En wanneer je dan zelf een oud mensje bent, heb je, net als ik een fantastische liefdevolle reeks foto's om naar terug te kijken en herinneringen mee op te halen voor nu en later. ❤️ 

LINK COPIED
Check mijn beschikbaarheid