KVfoto maakt gebruik van koekjes. Door op Got it! te klikken of door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord

Jun 12, 2018
May Feelings

Hoi Hoi! Poeh wat een maand! Wat een maand! Zoveel gedaan en er is zoveel gebeurd, gelukkig hebben we de foto's nog! Ik moet even graven want het is inmiddels al halverwege juni, waarom ik zo laat de month feelings post? Nou dat ga ik natuurlijk allemaal vertellen! :D  

De maand begon zoals we allemaal nog weten met eigenlijk best wel heel lekker weer, iedereen die net als ik last heeft van de grassen en pollen enzovoort konden ons geluk niet op! Huilen, jeuken, niezen maar ooh de lente was nu echt begonnen en daarmee ook het buitenseizoen! Paardenevenementen, hondenevenementen en auto-evenementen stonden weer voor de deur. Met o.a. de ruiter inspiratie dag, waar  alle takken van de sport getoond worden waar je zelf kan deelnemen, ervaren en meemaken. Verschillende wedstrijden, dressuur en springen. De eerste editie van Polo tour burgers, wat een succes was! En natuurlijk alle andere super leuke fotosessies. 

Mijn nieuwe werk als fotoreporter ging van start, waarvoor ik door Noorden rij en zowel mijn trouwdag  voor de deur stond. Wat een prachtige dag dat was! Prachtig weer, gezellig mensen en lekker eten, wat wil je nog meer. Maar ook mijn paard die pijn had  onderzocht moest worden in de paardenclinic, waar ze behandeld is voor si-problemen. Nu gaan we het herstel proces in en de tijd zal leren wat er gaat gebeuren. Gelukkig kon ze wel mee op de trouwfoto's!

Al met al een prachtig bewegelijke maand, waarin ik veel heb gedaan wat ik het liefst doe, bezig zijn met mijn werk op welke manier ook. Omdat ik door een heerlijke trouwdag en huwelijksreis dit blog zo laat typ, is hij korter dan anders maar geniet rustig van de foto's!

Liefs x

LINK COPIED