Hé hoi! Ik reageer altijd heel snel terug op jullie mails heb je binnen een paar dagen na versturen van jouw mail nog geen antwoord dan is mijn mail in jullie spambox beland, voor vragen en rechtstreeks contact kan je appen naar (06 24 67 99 23) dan weten we zeker dat we elkaar spreken!


KVfoto maakt gebruik van koekjes. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord,

Apr 02, 2018
March feelings

Iets later dan gepland is hij er dan 'march feelings'. Soms vraag ik mij wel eens af of er veel mensen denken dat een fotograaf naast de fotosessies niets doen. Hoe vaker ik met mensen praat hoe meer ik er achter kom dat maar weinig een idee hebben van het werk hebben, dat deed mij natuurlijk nadenken en zal er in de komende tijd een blogje aan wijden al plaats ik hem tijdens mijn march feelings even in de lade!

Maart oh maart wat was je heerlijk druk. Het digifoto magazine lag op de mat en ik kon natuurlijk niet wachten om mijn publicatie te bekijken. Als een blei ei reageerde ik toen ze een foto van mij in hun magazine wilden plaatsen. Ze vroegen mij om informatie over mijzelf, over de foto en of ik een aantal tip had. Nadat ik dit had aangeleverd, kreeg ik opnieuw bericht 'we vinden het leuk om twee foto's te gebruiken'. WOUW, super leuk!

In de vorige blogs had ik natuurlijk al wat laten doorschemeren, iets over een zelfportret die ik niet had en toch echt een moest maken. Maar ook iets over tips die ik tijdens mijn eerste publicatie in 2012 had gegeven en dat de essentie van de tips het zelfde is gebleven maar toch ook echt heel anders zijn. Ik zocht vol enthousiasme mijn pagina op en maakte een piep geluidje, want ik had niet één maar twee pagina's gekregen! Jullie snappen natuurlijk dat daarna mijn al bekende vreugde dansje losbarstte!

Met een heerlijk gevoel, mooi opdrachten voor de boeg en dagen die steeds langer licht blijven ging ik dan ook de maand maart te gemoed.

Mijn moeder werd 60 en mijn ouders zijn 40 jaar getrouwd, we wilden natuurlijk hiervoor een speciaal cadeau geven en zoals ik tegen mijn broers zei 'och laat ik nu net fotograaf zijn' en zo gezegd zo gedaan. Mijn ouders hadden namelijk geen foto's van ons, nou ja, dat hebben ze wel maar niet met z'n allen en van nu we ouder zijn. Dit gebeurde allemaal nog op de dag dat we op het ijs konden, super leuk natuurlijk!

Zo rolden we door naar de geboorte van het eerste veulen, en wat een heerlijk en mooi dinkie dat is. Zodra ze lekker de wei op gaan, zie je nog meer foto's natuurlijk! Langzaam aan begint het fotoseizoen weer en ik geniet er met volle teugen van. Ik besloot zo halverwege de maand om nu toch maar echt eens de nieuwe fotolijsten te gaan maken (de nieuwe foto voor aan de muur moet ik nog af laten drukken overigens, iets met tijd gebrek haha) Ik had een poos geleden bedacht dat ik wat lichters als lijst wilde hebben en iets wat je makkelijk verwisseld. Zo sloegen mijn vriend en ik aan de knutsel van latjes, touw en magneten maakten we een stel leuke lijsten. Ik ben nog van plan een diy te maken, de foto's ervoor heb ik natuurlijk tijdens het knutselen gemaakt hahaha.

We hebben gewandeld tijdens de gure dagen, bezochten o.a. het paterswoldemeer en een verlaten tennisbaan. Er kwam nog een spoed huwelijk tussen door, die plaatsvond in het ziekenhuis. Nu je mij kan bellen op 0624679923 is het natuurlijk makkelijk om voor spoed gevallen contact op te nemen. Zo kan ik kan langzaam aan weer wat paardrijden al verschild het per keer hoeveel zeer het doet. De ironie was dat ik weer kon en mijn paard juist last kreeg, ze moest aan de pijnstillers en antibiotica (word vervolgd). Steve werd alweer 2 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden met feestmutsen, confetti en lekkers voor hem! En zijn we ter ere van mij ouders ook nog op texel geweest en ik ben gek op texel! Natuurlijk kan ik de bruiloft die over anderhalf maand plaatsvind niet vergeten en hebben vriendinnen en mijn moeder en ik natuurlijk nog wat zaken ondernomen hiervoor, al zal ik er niet teveel over zeggen want mijn lieve verloofde leest deze blogs ook hahaha. Ook werden er natuurlijk een boel lammetjes geboren op stal en maakte ik samen met mijn vriendin en haar pony een korte buitenrit. Kortom een lekkere maand.

Ja we gaan van hot naar her, ik wilde graag een milkbath fotoshoot doen. Ik had dit nog nooit eerder gedaan en was benieuwd naar welk resultaat ik kon creëren. Wat hebben we een lol gehad al was het alleen al om het feut dat een badkamer setup om te gieren is, een lamp, een ladder, melk overal, bloemen en takken overal. Ik weet het wel de volgende keer in een kinderbadje hebben we veel meer ruimte en dat is precies de reden dat ik het uit probeer. Het was in ieder geval een succes en ik sluit niet uit dat ik het nog vaker zal doen.

En tot slot stonden zowel de hengstenshow van stal brouwer en indoor tolbert in de agenda, ik had beloofd om te fotograferen wanneer ik geen persoonlijke fotosessie had en dat heb ik gedaan. Elke keer weer is het een genot om de combinaties te zien. Helaas kon ik niet aanwezig zijn bij de finale dag al heb ik natuurlijk van veel begrepen dat het een super show was!
Wat was het een heerlijke volle en drukke maand, hij vloog zo voorbij! Nu is april al begonnen terwijl ik dit typ en weet ik nu al een beetje hoe die zal verlopen en ik kan je vertellen, de automeetings gaan ook weer beginnen!

Ik denk wel dat ik eens moet voerwegen om een telefoon te kopen met een betere camera hahahaLINK COPIED
Check mijn beschikbaarheid