Hé hoi! Ik reageer altijd heel snel terug op jullie mails heb je binnen een paar dagen na versturen van jouw mail nog geen antwoord dan is mijn mail in jullie spambox beland, voor vragen en rechtstreeks contact kan je appen naar (06 24 67 99 23) dan weten we zeker dat we elkaar spreken!


KVfoto maakt gebruik van koekjes. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord,

Jan 24, 2018
January Feelings

januari voelt voor mij altijd als een extra wachtmaand tot de lente weer begint, al weet ik goed dat het nog langer duurt dan deze ene maand. Met de dagen tegenwoordig ongewoon nat, warm & koud tegelijk ben ik altijd naarstig opzoek naar wat ik zal fotograferen. Op zulke dagen inspireert de omgeving mij het minst. Ik breng mijn tijd in deze maand veel door achter de computer, mappen uitzoeken, sorteren en soms zelfs 'verloren' foto's terug vinden. Je kent ze misschien wel van die foto's waarvan je na een halfjaar denk hé die heeft potentie!

Dit is bij mij vaak de maand dat ik bedenk welke nieuwe stappen in ga ondernemen, waarin ik plannen opschrijf en mijn website eens grondig onder handen neem, terwijl mijn lieve hond naast mij onder een kleedje ligt omdat z'n teen geamputeerd moest worden. Hij kan zo goed zielig kijken en op zulke momenten geeft dat niets, lekker verwennen! De maand waarin ik besloten heb om elke maand een update te plaatsen genaamd 'maand feelings' nou ja misschien krijgt het nog een andere naam, maar voor nu blijft het zo. 

De maand waar het net geen uitwaaien op het strand meer is maar wel gewoon heengaan en dan voor het eerst in je leven zoveel, helaas dode, zeesterren zien. Niet geheel onbelangrijk waar ik op de foto kwam! Wellicht ben ik nog wel het meest enthousiast dat ik na mij val van mijn paard begin 2017, nu uberhaupt weer kan paardrijden en zonder zenuwen op haar durf te stappen. Wat een heerlijkheid is dat!

De maand waarop ik onze eigen coupleshoot deed voor onze trouwkaart (nee natuurlijk laat ik die foto's nog niet zien!). Een ode aan de Timers en afstandsbedieningen zegmaar! Waarin ik ook nog een leuk bericht kreeg van het digifotomagazine, maar dat blijft nog even een verassing. Wat ik wel kan verklappen, is dat ze een portret foto van mij nodig hadden en dat, ja dat is voor mij, die liever niet op de foto komt wel een leuke uitdaging. Waarin mijn vriendin van ver op bezoek kwam tijdens oud en nieuw en de dagen erna ik na haar vertrek tot de choquerende conclusie kwam dat we niet eens samen op de foto staan! Alix de volgende keer gaan we dat niet vergeten! haha! Voor nu staat er vrijdag nog een leuke fotosessie met dierfysiotherapie Monique Hoiting in de planning en in deze dagen kunnen we alleen maar hopen dat het niet regent. 

Laat maar komen die dagen met langer licht, ik heb er wel zin aan!

Niet een hele gekke vraag, maar hebben jullie nog iets waar jullie een blog over willen lezen? Zet het in een berichtje!<3 zulke momenten

LINK COPIED
Check mijn beschikbaarheid