Hé hoi! Ik reageer altijd heel snel terug op jullie mails heb je binnen een paar dagen na versturen van jouw mail nog geen antwoord dan is mijn mail in jullie spambox beland, voor vragen en rechtstreeks contact kan je appen naar (06 24 67 99 23) dan weten we zeker dat we elkaar spreken!


KVfoto maakt gebruik van koekjes. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord,

Feb 28, 2018
February feelings

Februari de maand dat iedereen stiekem weer wat meer zin krijgt om dingen te ondernemen. Ik kom ook weet langzaam uit mijn winterslaap en halverwege deze maand zeggen we vaak tegen elkaar 'och die maand vliegt ook voorbij' waarop de ander zegt 'ja, het is ook maar een korte'. Toch presteert deze maand elke keer aan het eind toch langer te voelen dan hij daadwerkelijk is.

Het is alweer heerlijk langer licht en daar word ik blij van, heel blij om precies te zijn. Ik ben niet gemaakt voor de korte koude, nou ja vooral de korte natte dagen. Zo zat ik samen met de hond in de auto op weg naar mijn ouders, om daar gezellig te eten en besefte mij ineens dat het al bijna half 6 was en niet donker! Ja we hebben het hier over het begin van de maand! 

Tegenwoordig is februari een verrassingsmaand, gaat het nog sneeuwen, gaat het regenen, misschien gaat het wel vriezen? Zo bereidden we ons allemaal voor om de hele maand 'it giet oan' te mogen horen en giet het altijd een klein beetje oan op de schaatsbanen en moerassen. Zo hadden we deze maand een beetje van álles, we hadden letterlijk ééñ ochtend sneeuw, die ik prachtig heb kunnen invullen met sneeuwsessies en daarna eigenlijk veel heerlijke zonnige en koude dagen. Hoe mooi ik deze dagen ook vind, mijn astma longen zijn het er niet helemaal mee eens, die doen enorm zeer met zulke kou. Dat word een bivak muts op hahaha!

Het is een maand van 'uit je winterslaap komen'. Dingen die nog even gedaan moesten worden of juist een hele nieuwe frisse wind erdoor. Zo heb ik vorig jaar ein-de-lijk werkkleding aangeschaft, je weet wel gewoon een t-shirt met een logo. Mij logo staat er mega groot op, mooi verticaal. Lijkt echt super leuk! Helaas is in de praktijk gebleken dat we toch echt liever horizontaal lezen hahaha. Zo ging er begin deze maand een lampje branden en riep ik naar mijn vriend: 'wat als ik een schetsversie maak van mijzelf met mijn logo eronder en die op een t-shirt!' ik weet niet helemaal of het mijn enthousiasme was maar binnen no-time had ik er een schets en uitgewerkte versie ervan. Ik vind het zelf echt een heel leuk idee en lekker opvallend, maar zoals met elk idee ga ik, ook deze, uittestten in de praktijk! Dus ik hoor graag wat jullie ervan vinden! #kvfoto #knotje 

Ik heb voorbereidingen getroffen voor verschillende evenementen, website, afspraken met klanten en nog meer fotosessies en met dit weer is dat echt een genot. Hebben jullie die prachtige gouden zonsondergangen gezien! Ik kan altijd veel fotosessies met jullie delen, maar lang niet allemaal. De fotosessie die ik niet plaats heb ik gemaakt van lieve klanten die om hun eigen persoonlijke redenen gekozen hebben om bijvoorbeeld niet online te willen staan. Er staat in mijn algemene voorwaarden vermeld dat ik de foto's die ik maak mag gebruiken, nu kennen jullie mij inmiddels al aardig en heb natuurlijk respect voor jou keuze. Weet dat je alles bespreekbaar kan maken bij mij! 

Het is een maand van veel nadenken over wat mijn doelen zijn voor dit jaar, over veranderingen en wat ik gewoon lekker ga ondernemen. Zo heb ik deze maand officieel de knoop doorgehakt en besloten besloten dat wanneer ik evenementen fotografeer, deelnemers hun foto dan wel op webformaat met groot watermerk GRATIS kunnen downloaden. Ik ben van mening dat wanneer je er zelf op staat je het recht hebt op de foto. Schroom je niet om hem na te bestellen zonder watermerk, ik heb inmiddels hele leuke folders met informatie over nabestellingen, vraag um aan en hé een mooie afdruk kan ook altijd hahaha! 

Ik maakte geen grapje over het uit mijn winterslaap komen. Ik had er voorheen eigenlijk bijna niet bij stil gestaan omdat veel contact via facebook of de website en uiteindelijk dus email gaat dat er natuurlijk ook mensen zijn die sociale media niet gebruiken. Dus de volgende stap is genomen een zakelijk telefoonnummer! *JUIGT* Je kan mij nu bellen en Appen op 0624679923! Dat is niet alleen handig voor vragen of afspraken, maar ook als je spoed hebt. Stel je kleine is te vroeg geboren en je wil graag een fotosessie in het ziekenhuis, of je veulen word geboren, misschien moet je afscheid nemen van je huisdier en wil je snel fotosessie dan kan je dus bellen! Er komen geen extra kosten overheen.

Deze maand is bekend gemaakt dat ik sponsor van de ruiter inspiratie dag! Maar daar moeten we met z'n allen nog wel heel wat geduld voor opbrengen, want die vind plaats op 4 mei (ik kom natuurlijk fotograferen *knipoog*). Nu denk je nou Ka, nu ben je toch wel klaar nee hoor want het is een maand vol energie en lekker druk bezig zijn met van alles! De informatie folders voor fotosessies, fotoproducten enzovoort heb ik onder de loep genomen, en zoals jullie wellicht wel weten is mijn Nederlands schrijven niet op en top en maakt ik weleens foutjes. Ja dat gebeurt dus ook in folders enzovoort, zie je een foutje stuur maar door dan pas ik het aan! Zo had ik een ontzettend leuke bussiness lunch met Hillegonda van Praktisch Veranderen, die mij even heerlijk aan het denken heeft gezet (daar hou ik wel van) en gaan wij daarnaast een leuke samenwerking aan dit jaar waar ik veel zin aan heb! 

Je raad het al er was ook tijd voor nog meer leuke dingen! Samen met mijn vriend naar de bioscoop, heerlijk popcorn (vr)eten! Was er tijd voor net doen alsof je op het ijs staat, lekker chillen met paard en hond en opnieuw genieten van de mooie, maar veeeelste koude dagen. Ik zit vol genoegen voor mijn beeldscherm dit blog te typen. Alles wat nog even moest, is gedaan. Laat maar komen dat hoogseizoen, ik heb zin aan alle nieuwe ontmoetingen! 

ps. voor iedereen die het zich na het vorige maand feelings blog afvroeg, steve zijn geamputeerde teen is helemaal geheeld!
Het was weer een roteind lezen, misschien ook wel soms even lastig door een slechte zinsopbouw, punten en komma's op de verkeerde plek en juist daarom ben je en topper als je het tot hier gered hebt. Binnenkort de aanmeldingen voor de bloesem fotodagen, ooh daar heb ik ook zoveel zin aan!

Tot de volgende!

LINK COPIED
Check mijn beschikbaarheid