Gastblog 'Edith van Charming Bride'

Lieve allemaal, Ik ben Edith van der Laan en ik ben professioneel Bruidsstyliste van Charming. Ik ben gespecialiseerd in zowel Westerse als Arabische bruidskapsels en make-up stijlen.

Toen Karen mij vroeg een blog te willen schrijven voor op haar website, werd ik daar heel enthousiast van. Ik ken Karen van het mooie eiland Ibiza! Karen was daar aan het werk als fotografe en ik als bruidsstyliste. En hoe leuk is het, om dan zo’n lieve collega uit de trouwbranch te ontmoeten die ook nog eens bij je uit de regio blijkt te komen.

Liefde
Het mooi maken van een vrouw die omgetoverd wordt tot een prachtige bruid. Is zo eervol en mágisch om keer op keer mee te mogen maken. Daar komt echt de ongelofelijke liefde die ik voor mijn werk heb vandaan. Met heel veel liefde en passie help ik elke bruid de mooiste versie van haarzelf stralen.

Haar en Make-up
Op het gebied van haar is heel veel mogelijk. Heb je kort haar en wil je eigenlijk een vol en lang bruidskapsel? Wees niet getreurd, want door gebruik van clip-in hairextensions van 100% humanhair, kan ik jou helpen aan jouw geliefde bruidskapsel.

Zo zal ik me een hele lieve opmerking/compliment nooit meer vergeten: “Je bent ten slotte de vrouw die van een pixie (kapsel). Een vol, maar nog belangrijker, echt een mooi kapsel heeft kunnen maken. That takes skills!” ~ Karen, bedankt voor deze woorden.

Make-up is ook een onmisbaar detail voor iedere bruid. Of je van jezelf gewend bent veel of weinig make-up te dragen, je wilt er op je allermooist uitzien. Door mijn brede assortiment aan producten kan ik jou helpen aan een mooie naturel look, of juist een extra glam bruidslook.

Wist je dat? 

  • Een goed fundament van je kapsel heel belangrijk is. Je het kan vergelijken als het bouwen van een huis zonder heipalen. Door de extra zorg en goede stevigheid die ik aan je kapsel geef, kan je genieten tot in de late uurtjes van jouw prachtige look. 
  • False lashes (kunstwimpers) jou als bruidje een extra stralend oogopslag kunnen geven? Deze kan ik voor je aanbrengen op de dag van de bruiloft zelf. 
  • Ook je moeder/ bruidsmeisjes/ vriendinnen/ oma, enz. Nadat ik met jou als bruidje klaar ben, bij mij terecht kunnen voor hun mooie haar en make-up look. Hoe gezellig, om de ochtend op deze manier met elkaar te beginnen.

Ben je op zoek naar een bruidsstyliste voor jouw bruiloft. Of wil je graag wat weer weten of zien van mijn werk? Neem rustig even een kijkje op mijn website www.Charmingbride.nl

Voor vragen kan je ook altijd bij mij terecht!

Liefs Edith

LINK COPIED
Miniblog 30 maart 'verrassing voor het bruidspaar'

Wanneer ik ingelicht word over de snode verrassingsplannen van de familie en vrienden.

Het zat zo op de ochtend toen de bruid zich aan het omkleden was, vroeg haar moeder mij even bij dr, we zouden bij het ouderlijkhuis gaan lunchen na de shoot maar ze hadden een verrassing. Ze wilden met de genodigden samen in de stad lunchen. Ik die in de trouwauto mee zou rijden naar de stad om daar foto's te maken en vervolgens weer mee terug voor de lunch, moest even snel een smoes bedenken waarom ik ineens in mijn eigen auto moest (de smoes zal ik niet vertellen, je weet maar nooit of het nog een keer van pas komt hahaha). Achter elkaar aan reden we naar de prinsentuin in Groningen om daar de trouwshoot te doen, toen kwamen we op het punt aan dat we terug moesten naar het ouderlijk huis en tja dat was natuurlijk net niet de bedoeling.

Ze hadden eerder al aangegeven dat het wel leuk was om de martinitoren ook op de foto te hebben erbij als daar tijd voor was, nu was daar helemaal geen tijd voor als we terug moesten naar het ouderlijk huis maar ja hun waren niet degene met een horloge;) Dus ging het verhaal als volgt, 'hé jongens, we hebben nog even en ik heb een plekje opgezocht waar de martinitoren op de achtergrond is en waar jullie met auto op de voorgrond, nog op de foto kunnen. Na een korte twijfel over de hoeveelheid tijd die we hadden en ik die hun verzekerde dat het geen, in uit en terug was, stapten ze in in de auto en deze keer zat ik er ook bij, want hé we zouden tenslotte weer langs de auto rijden toch.

We reden de straat in en er was nog geen familie te bekennen, in de tussentijd werd nog gezegd ' joh je mag hier niet inrijden met de auto' en daar stonden ze dan blij en trots de hele familie. Ik werd een big smile aangetikt 'jij wist hier van he!' ik als eerst uit de auto en daarop volgde deze foto. Ik moest nog wel even terug naar de auto, want hé parkeerlimieten hahaha

LINK COPIED
miniblog 28 maart 'Earlybird Pim'

Earlybirdje Pim en zijn grote broer. Wat een avontuur is dat, het ziekenhuis. Waterspuitjes, folders, trapjes en nog veel meer. Samen je kleine broer in bad doen en straks ook helpen met de fles! Klik op read more onderaan om meer foto's te bekijken


Read More
LINK COPIED
Gastblog  'Amy haar en make-up'

Hoi hoi, ik ben Amy en inmiddels alweer 18 jaar actief als hairstylist en sinds 5 jaar ook als make-up artist in de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de uiterlijke verzorging. 


Read More
LINK COPIED
mini blog 22 maart 'tijdelijke acties, cadeaubonnen en minialbums'

De cadeaubonnen van vorig jaar waren op en ik heb weer nieuwe besteld guys! ,Bestellen kan vanaf 25eur excl verzendkosten tot een hele shoot.

Voor de vrienden die een loveshoot verdienen, voor die ene lieve toekomstige mama, een cadeaubon voor een shoot met je gezin of eentje voor jezelf.

En hebben jullie nog foto's liggen van een een shoot, bruiloft of reportage? Dan kan ik nu voor 50eur, een tof mini album voor jullie maken? Uiteraard kiezen jullie zelf de foto's die erin komen en de kleur van de omslag!

Bestel

je cadeaubon hier 
 
en
je album hier

LINK COPIED
Mini blog 20 maart 'to me this is lovely'

To me this is lovely: 'I hope everybody is having a good day. I hope everybody accomplished something significant and even if you didn't accomplished something significant, don't be discouraged to accomplish something tomorrow or the next day. And so on, and so on.

LINK COPIED
Mini blog 17 maart 'vragen stellen en sfeer'

Ik zeg altijd pas als je het vraagt weet je het antwoord daarom stel ik af en toe eens een vraag, in mij story's. Eén van die vragen was: 'willen jullie graag meer foto's van 1 shoot tegelijk zien?' Met 100% een ja antwoord van de mensen die meestemde op de poll, leek mij dat een duidelijk antwoord. Ik vind het fijn dat jullie de moeite nemen om mee te stemmen of reageren!

Wat ik leuk vind aan deze serie is hoe goed je kan zien dat de omgeving waarin je foto's maak een groot effect heeft op de sfeer van de foto's. Fantastisch niet! Van heerlijk knus en moody naar zacht en licht en dat door alleen van ruimte te vervangen. Tof hè!Read More
LINK COPIED
Mededeling blog 16 maart 'Covid-19 ofwel Corona'

Wat een bijzondere tijd gaan we samen te gemoed. De regering heeft maatregelen gesteld die ik als persoon en bedrijf opvolg maar wat als je nu gaat trouwen of een shoot hebt geboekt?

Helaas moeten een groot aantal van jullie, die trouwen in het voorseizoen de bruiloft verplaatsen. Bruidsparen, locaties en leveranciers worden hier hard door geraakt; het trouwseizoen staat immers net voor de deur. 


Read More
LINK COPIED
mini blog 13 maart 'een familie reportage kan overal'

De koesterende hand van opa.
Day in the life reportage, deze foto maakte ikntijdens de BBQ van opie en omie.

Tijdens een day in the life reportage kunnen gaan en staan waar jullie willen. Ik zal zeker aanraden om thuis te beginnen en daarna op pad te gaan. Zo kunnen jullie even wennen aan mijn aanwezigheid.

Jullie kunnen op bezoek bij opa en oma of vrienden, wandelen in het bos, misschien wel lekker BBQen of gaan jullie naar de paarden toe of andere dieren verzorgen. Hebben jullie samen speciale activiteiten of houden jullie van pretparken of dierenparken gaan? Gaan we daar toch lekker heen. Zijn jullie kampeerders dan kom ik toch gewoon langs op de camping .

Het is een verhaal vertellende reportage en dat kan werkelijk overal!

LINK COPIED
Mini blog 11 maart 'wist je dat 45% op vrijdag trouwt?'

Wist je dat 45% van de bruiloften op vrijdag is. Die vrijdagen zitten dus snel vol. Ook bij mij ?. Ik vind het altijd jammer als ik een berichtje krijg en moet vertellen dat ik al geboekt ben. Logisch ook, het liefst fotografeer ik jullie natuurlijk want hé dat is nu eenmaal waar ik van hou! En hoewel ik snap dat je specifiek mij had gewild stuur ik eigenlijk altijd met liefde een lijstje van collega's door die nog wel beschikbaar zijn op jullie trouwdatum. Offff je kunt natuurlijk een dag eerder of later in het trouwen hahaha. Oké zonder geintje hebben mijn man en ik ook gedaan

LINK COPIED
Check mijn beschikbaarheid