OVER MIJ

karen velleman, kvfoto, fotograaf leek, trouwfotograaf
_
Hé hoi! Ik ben Karen, eigenaresse & fotograaf van KVfoto uit Leek, vlak bij Groningen. Ik ben gek op natuurlijk licht en werk het liefst op een spontane en relaxte manier. Ik laat me inspireren door jou, de omgeving en het moment en laat je door mijn foto's graag genieten van dat ene specifieke moment. Die prachtige kleine momentjes die ik 'Little Lovely moments' noem.
Dit is de plek waar ik een beetje over mijzelf moet vertellen. Misschien een paar slimme of grappige woorden of woorden waardoor je mij wilt aannemen als jou fotograaf. Wanneer wij de vraag krijgen wie we zijn vertellen we al te graag wat we doen, en ook ik doe dat. Nu hoop ik natuurlijk dat ik in de toekomst de kans krijg je in het echt te ontmoeten, zodat je je eigen beeld van mij kan vormen. Maar voor nu:

Ik ben gezellig gezellig, gedetailleerd. Wanneer ik een camera voor mijn neus heb verander ik in een blij ei, geen wonder natuurlijk met al het moois wat ik steeds weer mag fotograferen!  

Je mag er zijn, de wereld is leuker met jou! Iedereen is prachtig. Jij bent prachtig! Mijn taak als fotograaf is om jou op je gemak te laten voelen zodat jij jezelf durft te laten zien. Als je mijn foto's bekijkt zie je spontane en eerlijke foto's met momenten die precies zo waren op dat moment. Ik werk het liefst met natuurlijk licht omdat dit prachtige licht zorgt voor de allermooiste foto's.

En weet je aan het eind van de dag ben ik gewoon een meid die ernaar streeft om de mooiste foto's te maken die een fijn gevoel geven of dat nu vreugde, nostalgie, hoop of dankbaarheid is. Mijn grootste wens is om je door mijn foto's te laten genieten van dat ene specifieke moment 'Little lovely moments'.

Nieuwsgierig naar meer? Lees dan mijn blog 50 feitjes over mij! 

BLOG