Hé hoi! Ik reageer altijd heel snel terug op jullie mails heb je binnen een paar dagen na versturen van jouw mail nog geen antwoord dan is mijn mail in jullie spambox beland, voor vragen en rechtstreeks contact kan je appen naar (06 24 67 99 23) dan weten we zeker dat we elkaar spreken!


KVfoto maakt gebruik van koekjes. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord,

BRUILOFT & LIEFDE


Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Ontzettend leuk dat jullie meer willen weten over mij en mijn fotografie! Ik ga graag met jullie mee op avontuur, wandelen door het bos, proosten op jullie festival bruiloft of mee naar jullie bruiloft in het buitenland. Het is jullie dag alles kan en mag zoals jullie het willen, Ik hoor dan graag over jullie leuke plannen! k laat mij inspireren door jullie, de omgeving en het moment en laat jullie door mijn foto's graag genieten van dat ene specifieke. Ik probeer altijd net even wat andere plaatjes te schieten dan je gewend bent en leg met veel passie jullie dag vast! Door net te doen alsof ik er niet ben kan ik jullie dag zo echt mogelijk vastleggen. Dit zorg voor de meest persoonlijke foto's! Bekijk hier de tarieven.

Bekijk hier meer foto's.

Yes! Award winnend trouwfotograaf!  Jullie trouwdag vastleggen gewoon zoals het is, dat is wat ik hebt liefste doe. Van voorbereiding tot aan het feest. Mijn bruidsfotografie is oprecht en het uurtarief inclusief vrijwel alles.  Heb je interesse? Let's meet! Onder het genot van een bakkie koffie of thee met wat lekkers kunnen we elkaar even ontmoeten want weet je naast dat je mijn foto's mooi moet vinden, en het in je budget past moet je ook mij leuk vinden. Ik loop ten slotte de hele dag mee!

Ga je in het buitenland trouwen? Of je nu trouwt in de bergen van Oostenrijk, in de pittoreske straatjes van Frankrijk of onder de palmbomen. Ik reis met je mee! Ik bied gewoon dezelfde vaste prijzen aan als in Nederland. De enige extra kosten die eraan verbonden zijn, zijn de reis- en verblijfkosten.  

Je ontvangt van mij een uitgebreid magazine met tips voor je bruiloft. Voor de tarieven hoef je alleen maar eens tukje naar beneden te scrollen. 

Ik geniet van foto's met een verhaal, een mooi moment. Niet te perfect, geen poespas en met een bult liefde. 

TARIEVEN


TARIEVEN

TROUWFOTOGRAFIE

Aantal uren

6       €1120
7       €1270
8       €1420
9       €1570
10     €1720
___


ALBUMS

Het trouwboekkie is een 20x20cm album, dit album krijgen jullie cadeau vanaf jullie 6-urige trouwreportage.


Luxe albums

Groot digitaal album:
25×25 cm of 30x22 cm, met 30 pagina’s. Het album is voorzien van jullie namen in goud en naar wens gouden of witte omlijsting. Uiteraard met luxe opberg box. €320

Groot handgeplakt album : 38×26 cm, 60 pagina’s €520. Dit is een fairtrade album met katoenvezelpapier, van cognac leer met ontzettend veel ruimte voor foto's.

LIEFDE

Loveshoot                   €175

__

De Uren zijn inclusief

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een boel foto's, zorgvuldig nabewerkt in kleur en zwart-wit

Preview met gave foto's 

Online galerij, foto's zijn direct downloadbaar

Loveshoot voor €100

Tarieven zijn inclusief 1 uur reistijd (daarboven is het tarief 35,-)

Uur extra kost 150,-

Inclusief verzendkosten 


ALL IN!
8 uur aanwezig, inclusief alle reiskosten in Nederland
Groot digitaal album : 25×25 cm of 30x22 cm, met 30 pagina’s. Het album is voorzien van jullie namen in goud en naar wens gouden of witte omlijsting.
€1600,-

10 uur aanwezig, inclusief alle reiskosten in Nederland
Groot digitaal album : 25×25 cm of 30x22 cm, met 30 pagina’s. Het album is voorzien van jullie namen in goud en naar wens gouden of witte omlijsting.
€1900,-


Kleine verlovingsreportage*

20 a 30 minuten 
Check mijn beschikbaarheid