KVfoto maakt gebruik van koekjes. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord,

FAQs

WAT IS JE STIJL?

Mijn stijl is moment gebonden, rustig en met een knipoog. Met echte kleuren, niet te licht en niet te donker gewoon zoals het is. Mijn werkwijze relaxed, eerlijk, speels en met een grap.

WAAR ZIJN DE PRIJZEN OP GEBASEERD?

De prijzen zijn gebaseerd op het aantal uren dat ik aaanwezig ben en de uren die ik besteed aan het bewerken van de foto's. Voor het bewerken van de foto's ben iik ongeveer 1 uur bezig met 20 foto's maar is ook gebaseerd op de prijs van het trouwalbum en de opmaak hiervan ik ben ongeveer 1 uur bezig met 5 spreads.

MOETEN WE OOK VOOR JE ETEN ZORGEN?

Voor de lunch kan ik natuurlijk prima een broodje meenemen. Overdag heb ik het natuurlijk erg druk en heb ik niet altijd de tijd om rustig te eten. Als ik tot na het diner blijf, dan zou het fijn zijn dat ik op locatie even iets warms kan eten. Dit hoeft natuurlijk geen luxe diner te zijn.

GA JE OOK MEE NAAR EEN BRUILOFT IN HET BUITENLAND?

Ja hoor, dat kan voor dezelfde vaste prijzen als in Nederland. Het enige wat er qua kosten overheen komen zijn reis en verblijf.

LEVER JE OOK TROUWALBUMS?

Ja, bij alle uren trouwfotografie zit het standaard trouwboekkie. ik sta volledige achter de keuze om een trouwalbum bij alle uren te geven. Niet alleen omdat het super mooie albums zijn maar vooral omdat je wat tastbaars hebt. Het is ook mogelijk om de luxe en grote 'kameleon' of de echt lederen 'das pas een echte' trouwalbums bij te boeken.

HOE GA JE TE WERK?

8-18 maanden voor jullie trouwdag.
Alles begint bij het hebben van een fijn gevoel met mijn foto's en stijl. Bekijk daarom rustig mijn website maar neem ook eens een kijkje op instagram of facebook voor leuke actuele verhalen, foto's en weetjes. S[preek het jullie aan, dan kan je altijd een berichtje sturen. Op het moment dat ik jullie berichtje krijg, check ik mijn beschikbaarheid. Ben ik beschikbaar dan kunnen we gaan kennismaken! Een kennismaking is vrijblijvend. Dat betekend dat er geen kosten aan verbonden zijn. Ik kom graag bij jullie thuis, neem wat voorbeeldalbums mee, maar ook stalen om te bekijken.

Tijdens dit kennismakingsgesprek, leer je elkaar kennen. Dat is belangrijk omdat er een klik moet zijn. Ik wil graag alles horen over jullie trouwdag , we kunnen ideeën uit wisselen en fantaseren over hoe het eruit zal zien. Samen nemen we de dag door, geef ik tips. Na het gesprek kunnen we jullie datum vastzetten door middel van een boekingsbetaling.

6-3 maanden voor jullie trouwdag
Jullie hebben gekozen hoeveel uren en welk album het beste bij jullie past. De boekingsbetaling hebben jullie ontvangen en is betaald, YEAAH ik ben erbij! Jullie ontvangen van mij een magazine met een heleboel tips en info. Er is alle tijd om vragen met mij door te nemen over jullie trouwdag. Jullie hebben gekozen voor een bepaald aantal achtereen uren, de invulling van deze uren is volledig aan jullie, het kan best zijn dat sommige dingen tussen door veranderen en dat is geen probleem. 

2-1 maanden voor jullie bruiloft
Jullie ontvangen van mij een vragenlijst via de mail, met alles wat ik moet weten voor jullie trouwdag. Ook stuur ik in deze periode de rest van de factuur.

De trouwdag!
Ja! daar is hij dat, jullie trouwdag! Doe maar zoveel mogelijk alsof ik er niet ben, doe vooral je ding en niemand staat mij in de weg. Geniet van jullie trouwdag!

6 weken na jullie trouwdag
In de week na jullie trouwdag ontvangen jullie alvast een preview. Daarna begint het nabewerken, afhankelijk van het seizoen ontvang je je foto's maar dit is altijd binnen 6 weken. Na ontvangst van jullie trouwfoto's, begint de zware klus van het uitzoeken voor in het album. Hier hebben wij natuurlijk nog contact over

8 weken na de laatste feedback op het album
Het album ligt bij jullie op schoot! Heerlijk blijvend genieten!

Check mijn beschikbaarheid