LITTLE LOVELY MOMENTS

Graag leg ik de mooie momenten in je leven vast door het maken van spontane foto's. Iedereen is prachtig. Jij bent prachtig! Mijn taak als fotograaf is om jou op je gemak te laten voelen zodat jij jezelf durft te laten zien. Als je mijn foto's bekijkt zie je spontane en eerlijke foto's van de liefde tussen jullie met momenten die op een tijdloze manier zijn vastgelegd. Altijd foto's met het mooiste licht, natuurlijk licht.  

Tarief

De tarieven staan hieronder beschreven. Heb je speciale wensen, of wil je een andere soort fotosessie dan op mijn website beschreven staat? Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Stuur daarom gerust een berichtje.

Hiervoor krijgen jullie:

+ Kennismaken & Overleg
+ Contact & Advies
+ Veel foto's: Alle door mij geselecteerde en zorgvuldig bewerkte foto's
+ Voorbereiding van de fotosessie
+ Fotografie thuis of op locatie
+ Eerste twintig kilometer reiskosten cadeau
+ Handgemaakt mini 20 x 20 album bij luxe fotosessies
+ Preview binnen een paar dagen
+ Online privé fotogalerij
+ en tot slot: een gepassioneerde fotografe

Zwangerschap of newborn fotosessie

Het van bollebuik naar babypakket is perfect als je beide bijzondere periodes wilt laten vastleggen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een losse zwangerschap of newborn fotosessie te boeken!  Een zwangerschapsshoot is voor mij een echte loveshoot  waarbij we heerlijk ongedwongen en geen kijk eens naar het vogeltje en cheese geroep foto's maken. Op een locatie waar jullie gek op zijn, gewoon heerlijke echte momenten om zo jullie emoties en liefde voor elkaar voor altijd vast te leggen.

Voor een newborn fotosessie kom ik gewoon heerlijk bij jullie thuis, daar is tenslotte alles aanwezig om je kleine lekker warm en tevreden te houden. Is de kleine wakker? Geen probleem. Slaapt de kleine? Geen probleem. Roept de kleine om eten natuurlijk geen probleem!  Ik zal de kleine alleen fotograferen, jullie samen, leuke details en de babykamer mag natuurlijk niet ontbreken! Zelf een leuk idee, kom maar door!

Volledige losse fotosessie €170
Luxe losse fotosessie met album €240 
Los album vanaf €100 upgrades mogelijk

VAN BOLLEBUIK NAAR BABY

Heerlijk de periode waarin je prachtig zwanger bent en vervolgens jullie kleine kunnen vasthouden. Ik kom graag bij jullie langs om beide momenten vast te leggen. Hé en eerlijk is eerlijk ook best leuk; het is voordeliger dan twee losse volledige fotosessies boeken. 

Volledige zwangerschap fotosessie & newborn fotosessie €300
Luxe zwangerschap fotosessie & newborn fotosessie  met album €450
Los album vanaf €100

DAY IN THE LIFE

Een 'Day in the life' reportage is een documentaire van een dag uit je leven. Die dagelijkse dingen die maken dat jij, jij bent en dat jullie, jullie zijn.  Tijdens zo'n dag ga je gewoon volledig je eigen gang en ik volg je met de camera. Je hoeft nergens te poseren, ik leg  gedurende een halve (4 uur)  of hele dag (6 uur) vast wat er gebeurt. Jullie gezamenlijke ontbijt, de wandeling met de hond, spelen in de speeltuin, het bos in, kids op bed brengen misschien heb je wel zin om koekjes te bakken!  Mooie herinneringen voor later, waarbij je later in je album terug kijkt en zegt oh ja dat deden we altijd en weet je nog die keer, haha die gekke hond van ons ook! 

€ Persoonlijke offerte 

Kendra & René

suuper blij met de eerste fotosessie van mijn zwangere buik, kan niet wachten tot de volgende sessie!! Dank Karen, je bent een lieve fotograaf. Iemand die je relaxt door de shoot heen leid

Laura & Dennie

Fantastische bollebuikenshoot gehad! Karen is direct een klik mee en lekker los. Mijn vriend die een beetje camera schuw is komt ook uit zijn schulp en het zijn eigenlijk allemaal Grandioze foto's geworden ! Mooie belichting met de avond zon erg dromerig en romantisch. Verheug mij nu al op de newborn shoot!!

Trea & Marc

Karen maakt er altijd wat speciaals van, of het nu een bruiloft is, een fotoshoot met je paard of hond ze zijn allemaal supergaaf! Ze heeft mijn beide zwangerschappen gefotografeerd en wat zijn we er blij mee! 

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben, dat kan heel makkelijk door een berichtje te sturen.  

KVFOTO · Karen Velleman fotografie
Leek, Groningen

T. 06 24 67 99 23
E. info@kvfoto.nl
KVK. 59896310