Vragen


Wat is je stijl en werkwijze?

Ik ben gek op natuurlijk licht en werk het liefst op een spontane en relaxte manier. Ik laat me inspireren door jou, de omgeving en het moment en laat je door mijn foto's graag genieten van dat ene specifieke moment. Die prachtige kleine momentjes die ik 'Little Lovely moments' noem. Meer info over mij klik hier

Wat zijn je prijzen?

Ik heb besloten om naast de standaard pakketten voor fotosessies en trouwreportages een persoonlijke offerte op te maken wanneer dit gewenst is. Bij de prijzen van fotosessies zitten maximaal 6 personen in berekend. Stuur gerust een mail, dan krijg je snel antwoord terug! Mailen kan via info@kvfoto.nl of via het formulier onderaan deze pagina.

Hoeveel foto's krijgen we?

Bij een volledige fotosessie zijn dit tussen de 40 en 100. Bij een trouwreportage tussen de 200 en 900 afhankelijk van de duur. Voorzien van alle liefde die ze verdienen. Geloof me, dat zijn er veel!

Het bedrag is anders, hoe kan dat?

Naast de standaard pakketten, kan ik voor iedereen een persoonlijke offerte opmaken. Ook heb ik per jaar een aantal acties op sociale media die in geen vorm gelijk staan aan de normale kosten van een fotosessie of reportage. 

Wat is de levertijd?

Dit is afhankelijk van de soort fotosessie en reportage en drukte die per periode varieert. Voor fotosessies hou ik twee tot drie weken aan voor trouwreportages is dit drie tot vier weken aan. De praktijk leert dat jullie de foto's ruim binnen deze periodes ontvangen. De levertijd van de handgemaakte albums is na plaatsing van de bestelling door mij tussen de drie en vijf weken.

In welke regio's ben je beschikbaar?

Overal! Ik ben er graag bij. Zowel in binnen -en buitenland. Dus schroom je niet om mij 'mee' op reis te nemen.

Hoe werkt de betaling?

Eigenlijk heel simpel, boek je een fotosessie en wil je de datum vastzetten dan ontvang je een digitaal factuur via de mail met een eerste bedrag (25% van het totaal bedrag). Doe dit zo snel mogelijk  want zodra deze betaald is staat jouw geplande datum vast en  zal ik geen andere boekingen meer aannemen op dat moment. Tegelijkertijd met jullie preview ontvangen je de rest van de factuur. 

Heb je algemene voorwaarden?

Jazeker het is handig om deze door te lezen. Heel prettig voor jou en mij! De voorwaarden staan zowel onder aan de website gelinkt als in mijn verzonden mails. Daarbij staat in de mail ook alles over jullie privacy (avg). Op alle diensten van KVfoto gelden de algemene voorwaarden waarmee je automatisch akkoord gaat.

Vraag je ook reiskosten?

De hoogte van de reiskosten verschilt, bij trouwerijen zit Groningen Friesland en Drenthe inbegrepen en bij fotosessies en reportages krijg je een aantal kilometers cadeau, dit staat op de desbetreffende pagina's beschreven. Omdat ik op locatie komt, werk ik met zones de eerste aantal kilometer krijg je cadeau en daarna is elke 20 kilometer 5 euro.Laten we kennismaken.

Stuur me voor meer informatie een berichtje, we kunnen eens afspreken om kennis te maken.