Vragen


Wat is je stijl en werkwijze?

Ik ben gek op natuurlijk licht en werk het liefst op een spontane en relaxte manier. Ik laat me inspireren door jou, de omgeving en het moment en laat je door mijn foto's graag genieten van dat ene specifieke moment. Die prachtige kleine momentjes die ik 'Little Lovely moments' noem. Meer info over mij klik hier

Wat zijn je prijzen?

Ik heb besloten om naast de standaard pakketten voor fotosessies en trouwreportages een persoonlijke offerte op te maken wanneer dit gewenst is. Stuur gerust een mail, dan krijg je snel antwoord terug! Mailen kan via info@kvfoto.nl 

Hoeveel foto's krijgen we?

Bij een volledige fotosessie zijn dit tussen de 30 en 60. Bij een trouwreportage tussen de 200 en 900 afhankelijk van de duur kunnen het er ook meer zijn en geloof me, dat zijn er veel! Natuurlijk voorzien van alle liefde die ze verdienen.

Het bedrag is anders, hoe kan dat?

Naast de standaard pakketten, kan ik voor iedereen een persoonlijke offerte opmaken. Ook heb ik per jaar een aantal acties op sociale media die in geen vorm gelijk staan aan de normale kosten van een fotosessie of reportage. Daarnaast zijn de prijzen gebonden aan wettelijke en economische veranderingen.

Wat is de levertijd?

Dit is afhankelijk van de soort fotosessie en reportage en drukte die per periode varieert. Voor fotosessies hou ik twee tot drie weken aan voor trouwreportages is dit drie tot vijf weken aan. De praktijk leert dat jullie de foto's ruim binnen deze periodes ontvangen. De levertijd van de handgemaakte albums is na plaatsing van de bestelling door mij tussen de drie en vijf weken.

In welke regio's ben je beschikbaar?

Overal! Ik ben er graag bij. Zowel in binnen -en buitenland. Dus schroom je niet om mij 'mee' op reis te nemen.

Hoe werkt de betaling?

Eigenlijk heel simpel, boek je een fotosessie en wil je de datum vastzetten dan ontvang je een factuur met het gehele bedrag. Dit geeft jou en mij de zekerheid van de fotosessie en ik zal geen andere fotosessies boeken op het afgesproken moment. Bij reportages ontvang je de factuur met het eerste bedrag (25% van het totaal bedrag). Zodra deze voldaan is staat jouw geplande datum vast en zal ik geen andere boekingen meer aannemen op dat moment. Ruim voor de bruiloft ontvangen jullie de rest van het factuur.

Heb je algemene voorwaarden?

Jazeker het is handig om deze door te lezen. Heel prettig voor jou en mij! De voorwaarden staan zowel onder aan de website gelinkt als in mijn verzonden mails. Daarbij staat in de mail ook alles over jullie privacy (avg). Op alle diensten en producten die KVfoto levert, gelden de algemene voorwaarden.

Vraag je ook reiskosten?

Ja, bij lifestyle en portretten krijg je de eerste 15 kilometer cadeau en bruiloften de eerste 100kilometer. De kilometerprijs is in zones verdeeld elke 15 kilometer kost 5 euro.

Foto's in de kerk

Fotografie mag niet in elke kerk, overleg dit altijd. Ik hou mij namelijk ten alle tijde aan de regels van de kerk. Foto's in donkere kerken (elke donkere ruimte) zullen vaak donkerder zijn en je zult op een beeldscherm spikkeltjes (ruis) kunnen gaan zien. Dit is heel normaal en is meer aanwezig op een beeldscherm dan op een afdruk.

Staat er ook een watermerk op de foto's?

Bij reportages en fotosessie staan er geen watermerken op foto's. Ik ben een echte 'zo min mogelijk poespas'. Natuurlijk vraag ik wel om naamsvermelding wanneer jullie de foto's online zetten. 


-