'Ik hou er van als foto's mooi maar bovenal echt zijn. Ik geniet van foto's met een mooi moment, een verhaal. Niet te perfect, geen poespas en met een bult liefde. '


Hé hoi!

Ik ben Karen, eigenaresse & fotograaf van KVfoto uit Groningen. Ik ben gecertificeerd aan de fotoacademie in Amsterdam en mijn foto's hebben al in vele tijdschriften gestaan en zijn inmiddels met een boel awards bekroond. Ik word heel erg blij van cactussen, glimlachen, lekker eten, gezelligheid & liefde. Ik ben een een sociaal mens en wil graag dat jij je op je gemak voelt voor de camera. Ik ben ontzettend open en eerlijk en ook gek op grapjes maken en neem een lekkere bult energie mee! 

Ik ben getrouwd, heb een superleuke hond genaamd Steve en een paard die Zafira heet.


Ik heb een boel hobby's maar ik heb maar één grote passie en dat is fotografie. Ik ben gek op natuurlijk licht en laat mij inspireren door jou, de omgeving en het moment. Mijn klanten omschrijven het fotograferen met mij vaak als relaxed, lekker los, geduldig & ontspannen en dat is precies wat ik voor ogen heb zodat ik je kan fotograferen gewoon zoals je bent. Want weet je aan het eind van de dag ben ik gewoon een meid die ernaar streeft om de mooiste foto's te maken die een fijn gevoel geven of dat nu vreugde, nostalgie, hoop of dankbaarheid is. 

foto door:  memoriesbymarleen

Check mijn beschikbaarheid