ONDERNEMERSBEELDBANK


Commerciële fotografie is een heel breed begrip, je wilt graag met foto de uitstraling van jouw bedrijf visualiseren. Verhoog je zichtbaarheid, met gave foto's trek je de aandacht, als je zichtbaar bent kan je herkent worden en professioneel beeldmateriaal trek je de klanten die jij wil!

Wanneer je een beeldbank fotosessie boekt bespreken we je wensen & ideeën, prikken we een datum en zal de fotosessie plaatsvinden op een locatie naar keuze.


VOORBEELD DE HEEREN VAN LEEK

De Heeren van leek gevestigd in, je raad het al, Leek zijn inmiddels al 13 jaar lang gespecialiseerd in herenkleding. Ze hebben een ruime keuze in hun herenkleding en geven vakkundig advies, want herenkleding moet naast goed zitten er zeker ook goed moet uit zien . Ze zochten een beeldbank die deze ruime keuze, vak kunde en passie voor mode in beeld zou brengen.


VOORBEELD HEALTH COACH MARJOLEIN

Marjolein wilde graag portret foto's van haarzelf knus huiselijk en feestelijk in combinatie met het werk wat ze doet, dus de woonkamer was ook de eerste locatie van de shoot. Ze richt zich op mensen helpen bij het ontwikkelen en behouden van een gezonde levensstijl. naast de portret foto's heb Ik  tevens wat detailfoto's gemaakt .


VOORBEELD STAL HULZEBOS

Stal Hulzebos gevestigd in Lieveren richt zich voornamelijk op de fokkerij van dressuur & springpaarden.  Wanneer je prachtige paarden hebt horen daar natuurlijk professionele foto's bij zodat je deze prachtige paarden met de wereld kan delen.  Zo wilden ze naast portret foto's van zichzelf ook graag portretten van hun jonge handels dressuur -en springpaarden & veulens. Dit  voor hun eigen beeldbank: website, sociale media en verkoop.  


TARIEVEN

Starttarief: 250,- excl. btw 1 uur fotografie inclusief bewerkingskosten.

  • Elk uur extra 110,- p.u.
  • Alle door mij geselecteerde en zorgvuldig bewerkte hoge resolutie foto's.
  • De reiskosten zijn in zones van 15 kilometer verdeeld elke 15 kilometer kost  €5,- incl. btw.
  • Foto's worden geleverd via een afgeschermde online galerij.
  • Inclusief licentie: Foto's mogen gebruikt worden voor sociale media, drukwerk en websites. Kijk hieronder voor meer informatie bij licentie over het gebruik van de foto's.


LICENTIE

Wanneer ik foto's maak voor particulieren, dan mogen zij de foto's enkel persoonlijk gebruiken, een persoonlijke Facebookpagina valt hier bijvoorbeeld onder. Bij het fotograferen van of voor ondernemers worden de foto's echter voor andere en commerciële doeleinden gebruikt. Bijvoorbeeld het gebruik op websites, online gebruik op sociale media voor de bedrijfspagina('s). In dat geval is er een licentie nodig voor het gebruiksrecht. Met een licentie geef ik toestemming om de foto te gebruiken voor dergelijke (commerciële) doeleinden.

  • Foto's mogen voor eigen onderneming toegepast worden voor commerciële doeleinden. Dat houdt in: eigen website, eigen drukwerk en eigen sociale media. Foto's mogen niet aan derden verleend worden. Indien andere bedrijven de foto's willen gebruiken voor bijvoorbeeld een sociale media, website of drukwerk dienen ze hierover contact met mij op te nemen en met wederzijdse goedkeuring met jou kunnen ze de foto's aankopen. Hierna geldt voor deze partij dezelfde voorwaarden zoals hier opgesteld.
  • Foto's mogen niet bewerkt worden. Hier valt onder elke vorm van bewerken die niet door mij gedaan is. Wel mag er voor drukwerk tekst worden toegevoegd.
  • Naamsvermelding van de fotograaf is verplicht en zal altijd moeten worden benoemd bij het plaatsen van een foto. 
  • De foto's mogen eindeloos gebruikt worden en er zit dus geen limiet aan de licentie. VERTROUWD WEDDING PLANNING

Als weddingplanner werk ik met veel fotografen, maar Karen is echt een top fotografe. Ze weet precies het juiste moment vast te leggen. Geen enkel detail wordt vergeten. Zelf als je denkt dat je niet fotogeniek bent, weet Karen een manier om dé foto te maken!
Ook het contact vooraf een bruiloft verloopt goed en is heel duidelijk.

DE HEEREN VAN LEEK

Hartelijk bedankt voor het sturen van de foto's.  Wat zijn ze geweldig mooi geworden. stralend en helder. geweldig wat mooi!

HEALTHCOACH MARJOLEIN

Karen is een top fotograaf. Ze neemt de tijd voor elke shoot en zorgt dat je je op je gemak voelt. Erg fijne samenwerking gehad.


Check mijn beschikbaarheid.

NEEM CONTACT OP!