Ik geniet van foto's met een verhaal of een mooi moment. Niet te perfect, geen poespas en met een bult liefde. 

Dat soort foto's maak ik. 

Ik heb een supertof beroep! Ik heb zoveel mensen en families mogen fotograferen en meerdere van mijn foto's zijn bekroond met internationale awards. Supergaaf!

Ik fotografeer zowel op lifestyle als documentaire wijze. Dat wil zeggen, dat ik naast het vastleggen van momenten op een eerlijke en artistieke manier ook gek ben op het vastleggen van echte momenten. Ik laat mij dan ook altijd inspireren door jullie, de omgeving en het moment. 

Ik werk vol passie en sta op scherp als ik foto's van jullie maak. Ik neem mijn werk dan ook heel serieus omdat ik iemand ben die ernaar streeft om de mooiste foto's te maken. Al zal je tijdens het fotograferen zelf snel merken dat, dat resultaat vaak bereikt word met een hoop gezelligheid en plezier. Je kan mijn stijl dan ook omschrijven als gezellig, lekker los, intiem en relaxed met sfeervolle foto's, die niet te donker, niet te licht en soms artistiek zijn. Alles gewoon heerlijk zoals het is en met een vleugje Karen dus.       We received the album and we 😍 love it! I even cried when I saw the album, looks amazing! All the photos are so beautiful! The quality of the photos are really great! Thanks so much for your effort to make our wedding album and all the photos! We will sure recommend your work for others too! 

M & R

      Als wedding planner werk ik met veel fotografen, maar Karen is echt een top fotograaf. Ze weer precies het juiste moment vast te leggen. Geen enkel detail word vergeten en zelfs als je denkt dat je niet fotogeniek bet, weet Karen een manier om Dé foto te maken. Ook het contact voorafgaand aan een bruiloft verloopt goed en is heel duidelijk.

Vertrouwd wedding planning

       Enorm blij met de foto's van onze loveshoot. We hadden nog nooit zoiets gedaan en wisten niet wat we meosten verwachten, maar Karen heeft ons er super door heen geloodst! Prachtige sfeer foto's, heel puur!

I & E
      

Wauw! Wauw! Wauw! Met tranen in mijn ogen scrol ik door het album. Wat heb jij ons en onze liefde prachtig vastgelegd <3

F & TAWARDS

> Gecertificeerd aan de fotoacademie Amsterdam
> Winnaar van diverse wedisson awards
> Top 10 Wedisson fotograaf Nederland
> Top 3 family photo journalist 
> Top 25 Internationaal Lifestyle fotograaf 
> Top 25 wedisson fotograaf Internationaal
> Winnaar Diverse diamand Loveshoot awards WPJ
> Top 100 internationaal Familie fotojournalist
> Winnaar van diverse Family Photo Journalism awards
> Genomineerd Top trouwbedrijf 2019/2020
> Winnaar van diverse Artistic wedding Guild awards
> Winnaar van diverse  Lifestyle photography awardsPrijzen vanaf 01-01-2020. | Foto's worden geleverd op groot formaat zonder logo | Bij het boeken geef je automatisch toestemming voor publicatie van de foto's. Als je dit liever niet wilt, zal de prijs verhoogd worden met 20% | Extra nabewerking kost €75,- per uur. | Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW tenzij anders vermeld.

Check mijn beschikbaarheid